Седмичен хороскоп: Скорпионите да избегнат инцидентни интимни контакти
21 Ноември 202157990
Автор: Алена

ОВЕН: НАТОВАРЕНОСТ

Работа: В началото на седмицата се налага да работите повече от очакваното заради спешни служебни задължения, които са ви възложили. Разговорите с ръководството са затруднени заради вашата необщителност и склонност да критикувате. Трудностите заради неочаквани промени ви амбицират да докажете на какво сте способни. Не бягайте от запознанства, защото този път ще ви донесат неочаквана полза. От понеделник прегледайте обявите за отдаване на офиси под наем, ако имате свой бизнес. Може да намерите търсените помещения на отлична цена, ако положите усилие и се обадите на посочените телефони.

Здраве: Здравето ви е привидно стабилно, но трябва да си почивате повече и да спортувате дори и без да посещавате фитнес. И у дома може да се раздвижвате.

Любов: Семейните ви отношения са хармонични. Несемейните са спокойни заради споделените си чувства. Отдавна не сте били така спокойни и уверени.

ТЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата приходите, които ще получите, са отлична възможност за нов бизнес и за стабилизиране на финансовото ви състояние. Планирали сте задгранични срещи, чиято подготовка трябва да започне веднага, въпреки че сте заети с неотложните си задачи, които трябва да завършите. От понеделник пътуванията са нежелателни, дори и да са неотложни, заради провеждането на делови разговори, които сте уговорили отдавна. По-добре е някой друг да замине вместо вас, но само ако това няма да ви навреди. Заемете се със служебните си задължения без повече отлагане. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество.

Здраве: Здравето ви е променливо, но по-скоро е стабилно, стига да не се простудите и да патите от възпаление на сливиците, ринити или кашлица.

Любов: Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви.

БЛИЗНАЦИ: ЕМОЦИИ

Работа: От първия ден на седмицата сте добротворци, но не се опитвайте да защитите ваш колега, когото почти не познавате. За непоисканото добро ще си получите наказанието, и то веднага, а омразата му ще ви потиска дълго време.? Не вземайте важни решения под влияние на емоцията. Не давайте неизпълними обещания. За да не си създадете проблеми на работното място, задължително завършете задачите си. От понеделник стремежът към поставената цел ще ви подтикне да използвате некоректни методи. Не е изключено, подвластни на желанието да сте в първите редици, да прибегнете до измама, която ще ви навреди, защото ще бъде разкрита.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте изнервени от напрежението на вашето работно място. След работа се разхождайте на чист въздух дори и за 15-20 минути.

Любов: Очаква ви романтично запознанство. Ако сте семейни, не допускайте изневяра, защото скандалът ви е гарантиран. Имате потребност да сте насаме със себе си.

РАК: УМЕРЕНОСТ

Работа: Началото на седмицата предупреждава, че е от огромно значение за бъдещите ви планове да сте умерени в изказванията си, ако са свързани със спорни въпроси по професионални проблеми. Трудностите на работното място са преодолими, ако не затъвате в неприятностите на колегите си. Променете отношението си към хората. Не се вживявайте в ролята на психоаналитици. От понеделник искате да се скриете на работното си място, бягайки от семейни проблеми, които няма как да бъдат пренебрегнати, а и от задълженията си към вашите възрастни роднини. Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете.

Здраве: Здравето ви зависи изцяло от психическото ви състояние. Предупреждавам ви да се предпазвате от травми, за да съхраните доброто си физическо състояние.

Любов: Бъдете отговорни към обещанията си, но и въздържани в отношенията в семейството си. Не си разваляйте настроението, ако не сте семейни, за да не пропуснете романтичната среща.

ЛЪВ: НЕДОВОЛСТВО

Работа: В дните от четвъртък мнозина ще изпитат недоволство от постигнатото. Не се опитвайте да надскочите себе си. Планирайте работата си и си наложете спокойствие. Обмислете най-важните си задачи и при необходимост ги обсъдете с вашите колеги. Ще се наложи да се справяте с неприятности, породени от нежеланието ви да премълчавате. Защитете своите интереси, без да проявявате агресия. От понеделник трудностите на пътя ви са предизвикани и от ваши прибързани действия. Станали сте причина за финансови загуби. Не обиждайте и не се оправдавайте за грешката си, а мислете как да възстановите загубите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Възрастните жени, които имат здравословни проблеми, да потърсят своевременно специалисти и да се консултират с тях.

Любов: В личните отношения цари хармония. В семейството ви непрекъснато разчитат на вашите приходи. При необходимост от покупки проявете щедростта си, но бъдете умерени.

ДЕВА: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата прибързаността ви вреди? и? може за секунди да съсипе авторитета, който сте градили с години. Предстои ви напрежение. Късметът ви изневерява. Не провеждайте разговори за разширяване на дейността си или за начинания. Няма да срещнете подкрепата на влиятелни хора въпреки дадените обещания. От понеделник не се противопоставяйте на предложенията на колегите си. Убедени сте, че са във ваша полза, но не изневерявате на нрава си и предпочитате да проявите ината си. Не се съгласявайте да се заемете с отговорностите на колегите си, ако те отказват да бъдат коректни.

Здраве: Здравето ви е сравнително добро. Не се подлагайте на диети. Не им е времето, а по-добре се хранете по правилата и здравословно, за да съхраните добрата си форма.

Любов: Ваши приятели са ви спретнали поредната интрига, че имате извънбрачна връзка. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на брачната си половинка, ако е готова за скандал.

ВЕЗНИ: УСЛОЖНЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата недоглеждане при изпълнението на поставените задачи ще усложни деловите ви отношения. Емоцията ще ви попречи да водите спокойни разговори и да намерите изход от създадената ситуация. Бъдете сдържани в общуването, предпазливи и разумни. От понеделник избягвайте емоциите и не бъдете нападателни към колегите си. Използвайте отличните си възможности за изява. Подгответе още сега до степента на възможното финансовите документи, свързани с предстоящото годишно приключване на вашата фирма. Прочетете внимателно договорите за съдружие и финансова помощ, за да сте сигурни, че няма да претърпите бъдещи загуби.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Предпазвайте се от травми, изискващи продължително лечение. Във втората половина на седмицата сте податливи на депресивни състояния.

Любов: Притесненията ви повлияват и на личните ви отношения. Приемете спокойно споделените проблеми в семейството и обмислете начините за преодоляването им.

СКОРПИОН: ВНИМАНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата отхвърляте служебните си задачи, но внимавайте, защото, доволни от свършеното, ще говорите повече от безопасното. Съхранете в тайна своите планове, за да не допуснете ваши неприятели да ви попречат нарочно с неочакваната си намеса. Начинанията са нежелателни, а късметът не е с вас. От понеделник не сте достатъчно инициативни и не гоните целите си така, както очакват от вас. Липсата на достатъчно търпение пречи да стабилизирате позициите си. Не отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не давайте прибързан отговор, повлияни от емоцията и от съветите на ваши колеги. Не пътувайте!

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте податливи на настинки и обичайните за вас сезонни вируси, но и на инфекциозни заболявания, ако не сте ваксинирани.

Любов: Инцидентните интимни контакти носят сериозни проблеми. Семейните, които са все още влюбени в своята половинка, и несемейните със стабилна интимна връзка да не изневеряват.

СТРЕЛЕЦ: ТРУДНОСТИ

Работа: В началото на седмицата си поемете дъх, ако сте успели да приключите със спешните служебни задачи. Ако не сте, ще се наложи да продължите да работите усилно. Въпреки трудностите, налагащи ви да промените плановете си, отхвърляте задачите си с лекота, стига да не изпаднете в??ступор заради объркване на приоритетите. От понеделник не разчитайте на късмета си, който няма да ви помогне да се избавите от притесненията си. Начинанията са нежелателни, особено ако са плод на внезапните ви хрумвания. Наблюдавайте внимателно събитията, за да си направите верните изводи и да се впуснете в полезни промени, свързани с професионалното ви развитие.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, изисква грижи и е зависимо от настроението ви. Бъдете отговорни към себе си, за да не разболеете и близките си.

Любов: Интригите и завистта, с които ще се сблъскате, ви принуждават да прецените дали да продължите общуването с вашите приятели, които завиждат на хармонията в семейството ви.

КОЗИРОГПЕСИМИЗЪМ

Работа: От първия ден на седмицата не се притеснявайте, ако се налага да пътувате, защото не се очертават трудности. В почивните дни при възможност посетете ваши роднини или приятели и ще помните дълго приятните мигове, прекарани заедно с тях. Освободете се от песимизма си и не търсете насила проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичките си служебни задачи. От понеделник се задълбочете в задачите си, за да ги приключите в рамките на работния ден. Ако не се справите, ви очакват трудности в следващите дни. Преценете дали имате достатъчно средства, за да се включите безболезнено в нови проекти.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от травми и от физическа саморазправа. Заради напрежението може и да ви понаболява главата.

Любов: Несемейните ще бъдат ощастливени от нова любов. Семейните ще дадат полезен съвет на свой роднина. Не създавайте повод за нови конфликти с интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ: ДЕЛОВИ ОБРАТИ

Работа: В дните от четвъртък се заемете с постоянно отлагани? ? спешни задачи, които сте длъжни да завършите. Не пътувайте дори и ако имате нужда от промяна на обстановката! Предстоят ви неочаквани професионални обрати, които не трябва да ви заварят неподготвени. Не се поддавайте на желанието да се доказвате пред колегите си, като работите до късно - няма да оценят усилията ви. От понеделник си направите равносметка на постигнатото до този момент. Занимавайте се само с рутинната си работа. Имате възможност да подготвените за подпис месечните финансови отчети. Преценете финансовото си състояние.

Здраве: Отнасяйте се внимателно към здравето си и се отдайте на почивка. Да внимават страдащите от язва на стомаха и от жлъчни заболявания. Пазете се от травми.

Любов: Вечер се отдайте на заслужена почивка и се пазете от вживяване в емоциите на хората около вас. Вечеряйте със семейството си вместо с компания на заведение.

РИБИ: ПОДКРЕПА

Работа: Няма да срещнете подкрепата на колегите си в началото на седмицата, защото сте им се противопоставяли наскоро по същия инатлив начин. Нервността е ненужна, защото не ви помага, а ви вреди. Очаквайте приходи, но не бързайте да ги влагате. Въпреки трудностите, с които ще се сблъскате, успехът е с вас. Стабилизирайте позициите си въпреки трудностите. Знаете как по впечатляващ начин да се справите с всичките си задължения. От понеделник не разваляйте отношенията си с ръководството, като отправяте заядливи забележки. Рискувате да провалите обсъжданата възможност да бъдете повишени.

Здраве: ЗдрАавето ви е стабилно. Бъдете сдържани и се пазете от травми и настинки. Вашата безотговорност е причина за неочаквани здравословни проблеми.

Любов: Измислете вярната тактика на поведение спрямо близките си, не ги ядосвайте инатливо, за да изпитате удоволствие от подготвените от тях семейни вечери с вкуснотии.

Принцесата на Монако - жертва на старо родово проклятие

Принцесата на Монако - жертва на старо родово проклятие

Неизлечима болест, психически проблеми или неуспешна пластична операция мъчат Шарлийн Приписват й любовна афера с руски олигарх Неизлечимо болна, сериозни психически проблеми, неуспешна пластична операция или осуетен опит за бягство от кралството - версиите какво се случва с принцесата на Монако Шарлийн стават все повече

Война между син и млад любовник за наследството на Джина Лолобриджида

Война между син и млад любовник за наследството на Джина Лолобриджида

Изчезват й бижута, подарък от Фидел Кастро Когато през 1947 г. на конкурса "Мис Италия" членовете на журито класират на трето място Джина Лолобриджида, едва ли предполагат колко грешен избор е това. Само пет години по-късно Лолобриджида е обявена за най-красивата жена в света извън всякакви модни съревнования

Блатечки е баща за пример!

Блатечки е баща за пример!

Баща за пример е Асен Блатечки. Актьорът чинно изчака сина си Борил пред училище, след което го хвана за ръка и в шеги и закачки го отведе вкъщи, забелязаха нетрепващите папараци на "България Днес". Снимки: България

Бояна Шарлопова като Агент 007 в женски вариант на рождения си ден

Бояна Шарлопова като Агент 007 в женски вариант на рождения си ден

Бояна Шарлопова, вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов, се появи в дантелена черна рокля на рождения си ден.Тя бе като Агент 007, но в женска версия, държейки пистолет в ръка. Тоалетът ѝ бе дълъг и почти прозрачен. “Толкова съм щастлива, сбъдната, обичана и споделена, отдавна не бях се чувствала така”, написа тя в социалните мрежи

Жената на Милото се вози на тролей

Жената на Милото се вози на тролей

Скромна е жената на шефа на Сатиричния театър Калин Сърменов. Хванала детето си за ръка, Боряна Пашева чинно изчака тролейбуса на спирката до театъра, където шеф е Милото, и се качи на него по път за вкъщи, засякоха неустоимите папараци на "България Днес". Снимки: България

Иво Сиромахов: Много хора гледат на властта като на Дядо Коледа, който ще раздава подаръци

Иво Сиромахов: Много хора гледат на властта като на Дядо Коледа, който ще раздава подаръци

Ако държавата се е провалила, това е провал на всеки отделен гражданин Популярният български писател, драматург, журналист и сценарист Иво Сиромахов зарадва почитателите си с нов роман, в който на прицел попада родната политическа класа. “Певицата взема властта” (ИК “Сиела”) е забавно и едновременно с това плашещо пророчество

Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ваксините вероятно ще осигурят достатъчно добра защита и от варианта Омикрон". Това обясни доц. д-р Любомира Николаева-Гломб, ръководител на отдел "Вирусология" в Националния център по заразни и паразитни болести. Тя отговаря на въпроси по темата на фейсбук страницита на министерството на здравеопазването. Според доц

НАП не е установила несъответствия между доходите и разходите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. "На 3 декември ми беше връчен констативен акт от Националната агенция по приходите. И след извършената служебна проверка на моето имущество и това на семейството ми, както и на доходите, които съм получил

На 52 години внезапно е починал известният германски комик с бъгарски корени Мирко Нончев. Новината бе потвърдена от неговият мениджър Бертрам Ридел. "Потвърждаваме смъртта на нашия приятел и член на семейството. Семейството моли за разбиране в тези трудни времена", казва Ридел за вестник „Билд“, цитиран от БТВ

"Хайка за вълци" - трагична родова драма

Фен с инфаркт спасяват лекарите на "Челси"

Лекарите на "Челси" спасиха живота на фен по време на мача с "Уотфорд". Драматичната ситуация се разигра през първото полувреме на двубоя. Тогава играчите на двата отбора дадоха знак на рефера

PETA обяви Били АЙлиш за Личност на годината

Тийн сензацията Били Айлиш беше обявена за Личност на 2021 година на организацията PETA (Хора за етично отношение към животните), съобщи Ню мюзикъл експрес

Костадинов с травма

Капитанът на българския национален отбор Георги Костадинов е с разтежение на прасеца на левия крак. Заради травмата той ще пропусне предстоящата среща на отбора си "Арсенал" (Тула) срещу "Химки" от

Музей в Северозападен Китай откри изложба с исторически артефакти от разкопките на древни гробници

Седем артефакта, открити в гробници на високопоставени особи в Цинхай-Тибетското плато, бяха изложени в музея на провинция Цинхай във вторник. Сред тях са фиби-феникс, златни огърлици и други бижута

}