"Адиос, мучачос" в Сатирата - смях през сълзи

Явор Борисов и Красимир Куцупаров в ролите си

Възможно ли е двама бащи да очакват деца от една майка по едно и също време? Възможно е, разбира се - в Сатиричния театър. Само преди ден с бурни аплодисменти премина премиерата на австрийската комедия "Адиос, мучачос" под блестящата режисура на Борислав Петранов и с участието на талантливите актьори - Елена Атанасова, Красимир Куцупаров и Явор Борисов.
Сюжетът е повече от забавен - двама мъже в разгара на кризата на средната възраст се срещат в чакалнята на родилен дом. За пореден път ще стават бащи. Нервите им са на ръба. Те откриват все повече и повече общи неща. Когато внезапно се появява...една жена и обърква целия им живот.
Брилянтна комедия за двама бащи, съмнителни майки и една твърдоглава адвокатка. През смеха се поставят много сериозни теми като любовта между две лесбийки и правото им да стават родители.
"В пиесата се говори за толерантност и за любов, за това как хората в самотата си могат да бъдат добри, лоши, но и заядливи. Но именно любовта им помага да преодолеят пропастта", казва Елена Атанасова.
"Много са темите, които представя постановката. Тя разкрива и отчуждението, самотността при съвременния човек, липсата на време и ангажираност", смята Куцупаров.
"И да, има ги манипулациите, те са много застъпени в нашия живот. За мен тази роля е голямо предизвикателство, характерна е и признавам - не ми беше лесно", уточни още красивата Елена.
Останалите дати, на които можем да гледаме "Адиос, мучачос" са 1 и 12 декември.
Преводът е на Владко Мурдаров, сценография и костюми Ханна Шварц, а хореографията е на Татяна Янева.

Елена е фаталната жена в пиесата
Елена е фаталната жена в пиесата
Талантливата Елена впечатлява с играта си
Талантливата Елена впечатлява с играта си
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене