Никол от Сандански напусна италианския “Х Фактор”, заваляха оферти от продуценти

Никол Паласчева на сцената на италианския “Х Фактор”

СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Талантливата певица е

поканена да участва и във

финала на риалити формата

Никол Паласчева напусна “Х Фактор” в Италия, в който участва почти два месеца. Ника Парис, както се представя тя в риалити формата, е първата чужденка с подобен успех в тамошното шоу.

Преди да отпадне от музикалната надпревара, 16-годишната българка изпя своята авторска песен No limit. Продължи напред, но напусна след второто си участие за вечерта, когато изпя Don’t start now на Дуа Липа. Неведнъж Никол бе сравнявана с британската супер везда, а един от съдиите дори ѝ предрече същата бляскава кариера.

“За мен всичко това беше изключително преживяване. Радвам се, че имах възможността да се запозная и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф”, каза Ника Парис след отпадането си. Тя и музикалният ѝ ментор Дарияна Куманова вече са получили куп предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които искат да работят с талантливата българка. Все още Никол няма да се прибира в България, защото е поканена да участва във финала на “Х Фактор”, който ще бъде на 9 декември.

Родителите ѝ Людмила и Николай този път не са успели да присъстват на концерта в Италия. Гледали са обаче участието ѝ през канала в ютюб. “Имах опасения, че може и да е разочарована от отпадането. Оказа се обаче, че вместо аз да я успокоявам, тя ме успокои. Каза ми: “Мамо, не се притеснявай, аз съм изключително щастлива. Постигнах толкова много. Останах последното момиче, другите са момчета италианци”, разказа развълнувана майката на Никол Паласчева. След отпадането от надпреварата младата певица вече излиза навън. Останала приятно изненадана, че италианците я познават, харесват изпълненията ѝ и всеки я спирал и искал да се снима с нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене