Тръмп: Меган Маркъл не уважава кралицата и използва Хари по ужасен начин

Доналд Тръмп

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп посочи, че Меган Маркъл не зачита кралицата и останалите членове на кралското семейство и използва Хари по ужасен начин. 

Той критикува херцогинята на Съсекс в обширно интервю с Найджъл Фараж, в което казва, че един ден Хари „ще съжалява“ за начина, по който отношенията му с останалата част от кралските особи са били разрушени, предава "Мирър".

Самият Тръмп има два развода зад гърба си и беше обвинен в сексуално посегателство или непристойно поведение спрямо множество жени. 

Това не е първият път, когато той говори подобни неща за Меган, която го нарече „раздвоен“ и „женомразец“ по време на президентската му кампания през 2016 г.

"Не съм неин фен. Не бях от първия ден. Мисля, че Хари е използван ужасно и мисля, че някой ден той ще съжалява.", посочва в интервюто за GB News Тръмп.

"Смятам, че Хари е манипулиран по ужасен начин. Мисля, че така се разбиха отношенията му с кралското семейство и това наранява кралицата", добавя той.

Меган и Хари се преместиха в САЩ миналата година и бяха доста критични към кралското семейство, когато разговаряха с американски медии, включително и скандалното интервю с Опра Уинфри.

„Мисля, че Меган е много неуважителна към кралското семейство и най-вече към кралицата“, добавя Доналд Тръмп.

По време на интервюто си бившият американски президент нарича Елизабет Втора „страхотна жена, такъв страхотен човек, историческа личност“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене