Младок взима дузпите в "Левски"

Марин Петков вече е сред основните играчи в "Левски"

Младокът Марин Петков взима дузпите в "Левски". 18-годишният футболист на "сините" е фаворит да бие следващия наказателен удар, даден в полза на тима, научи "България Днес".

Титулярен изпълнител досега бе Борислав Цонев. След двата пропуска срещу "Ботев" (Вр) този сезон той най-вероятно няма да е изборът на Станимир Стоилов при следваща дузпа за тима. Ще му бъде дадена почивка временно, за да се възстанови психически от пропуските. След това халфът отново ще се заеме с наказателните удари.

Така при отсъствието на Георги Миланов фаворит за изпълнител на дузпа е Марин Петков. Младокът се отличава с добър шут от бялата точка, а и не показва никакви притеснения от вратарите. Друг, който може да се наеме с биенето на наказателен удар, е Иван Горанов. Опитният бранител е показвал добри умения, когато се е налагало да се нагърби с дузпи досега. Не е изключено шанс да получи и Радослав Цонев.

В същото време става все по-вероятно в "Левски" да се съберат още двама братя. След близнаците Цоневи на "Герена" едновременно могат да заиграят и Андриан и Божидар Краеви. Първият в момента е един от основните футболисти на "сините". По-големият му брат е все по-близо до раздяла с "Мидтиланд". Медиите в Дания обявиха, че се търси купувач на халфа. Краев със сигурност ще си тръгне от вицешампиона на страната, нещо, което е трябвало да стане още това лято. От началото на сезона юношата на "Левски" има едва 27 минути игра - в мач за Купата на Дания. Договорът на българина е до края на юни 2022 година. Със сигурност от "Мидтиланд" са склонни на сериозни отстъпки относно цената му, тъй като Краев не влиза в плановете им. "Левски" има интерес към играча, но той сам трябва да реши дали иска да се завърне на "Герена".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене