Любовницата на Икарди се извини

Чайна се чувства гузна

Любовницата на Мауро Икарди се извини за огромния скандал, който причини на футболиста и съпругата му Уанда Нара. Нападателят на ПСЖ и Уанда дадоха интервю пред аржентинска телевизия, след което дамата с псевдонима Чайна Суарес е изпратила съобщение на Икарди.

"Това трябваше да сложи край на тази история. Бих искала нашата история да е различна, а не скандална", написала аржентинската певица. Според местните медии Икарди е отговорил любезно и е запазил добри отношения с Чайна. "Идеята ми беше никога да не нараня теб или някой друг. Времето ще върне нещата на мястото им", написал от своя страна футболистът.

Според аржентинските медии Уанда все още не е простила изневярата на Икарди, въпреки че двамата официално се събраха. Специалист по езика на тялото обясни, че футболистът се е чувствал изключително некомфортно по време на телевизионното интервю. 

Уанда още не е простила на Икарди
Уанда още не е простила на Икарди

"Когато той говори, Уанда спира да го гледа и се фокусира върху напитките - казва спецът. - Уанда не се интересува какво казва Мауро, защото тя вече знае какво ще каже. Не вярва на Икарди. Когато той дойде да я целуне, тя дори не го докосва и се защитава. Това е жест на недоверие."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене