Бритни Спиърс: Сестра ми говори неща, от които вдигнах 104 градуса температура

Бритни Спиърс
Снимката е профилната й в туитър

Певицата Бритни Спиърс нападна с думи сестра си Джейми Лин, която последно рекламира книгата си-мемоар "Things I Should Have Said" - фокусирана върху семейството, кариерата ѝ, както и какво е да живееш "в сянката на сестра си - една от най-големите поп звезди в света."

Интервюто, в което сестрата на Бритни Спиърс разказва за лични моменти с певицата, е накарало изпълнителката да "вдигне температура от 104°", твърди самата Бритни в туитър в дълго съобщение за феновете си. 

Изпълнителката посочи две притеснителни за нея изказвания:

Първото е, когато сестра ѝ казва за певицата, че "поведението ѝ е извън контрол", а второто за момента, в който Джейми Лин коментира ремиксите, които е изпълнявала на песни на по-голямата си сестра.

"Джейми Лин никога не е била около мен през онези 15 години, за които говори. Тогава защо изобщо говори за поведението ми, освен ако не цели продажби на книгата си за моя сметка", пита риторично Бритни Спиърс.

"Може да прозвучи глупаво за много хора, но аз написах повечето от песните си, а сестра ми беше още малка. На нея никога не ѝ се наложи да работи за каквото и да е. Всичко винаги ѝ беше давано. Ако ставаше въпрос за мен, би било разбираемо 13 години да изпълнявате ремикси, за да ходите на малки участия и турнета", разказва още Бритни.

По думите на певицата семейството ѝ я е "изиграло", просто е стояло и е наблюдавало последствията от действията им върху нея.

"Разрушихте мечтите ми" - казва още Спиърс.

Няколко месеца откакто приключи сагата с попечителството над певицата, възникнаха догадките кой от семейството на Бритни Спиърс е допринесъл и се е възползвал от законното попечителство. Сред имената е и това на сестра й Джейми Лин, която днес е актриса, певица и автор на песни.

30-годишната Джейми Лин подкрепяше сестра си в социалните мрежи, но 40-годишната Бритни Спиърс реши да атакува сестра си с това последното си включване в туитър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм

Напишете дума/думи за търсене