Виж Борис Джонсън с чашка в ръка срещу джадайски меч на жена (Видео)

Борис Джонсън е безмилостно подиграван в туитър, след като е пуснат на видео онлайн, на което той танцува на парти с чашка в ръка с неонови светлини.

Клипът е записан по време на началото на локдауна заради COVID в Обединеното кралство.

Министър-председателят танцувал на събиране „донеси си алкохол“, което се проведе в градинката на №10, стана ясно от мрежата.

Джонсън беше видян да танцува на песента на Лайънъл Ричи "All Night Long" (All Night) с жена до него, държаща светлинен меч”. Тя направо приличаше на джадай.

Зрителите имат усещането, че всеки момент може мечът да срещне министър-председателя.

Всичко обаче изглежда на пръв поглед забавно и без лоши последствия.

Британският премиер Борис Джонсън призна пред британския парламент, че е присъствал на парти с напитки в градината на "Даунинг стрийт" № 10 по време на първото национално блокиране заради коронавируса в Обединеното кралство през 2020 г.,

"Мислех, че съм на работно събитие", заяви Джонсън пред депутатите и поднесе своите извинения.

Опозицията незабавно поиска оставката на премиера.

Преди дни в публичното пространство се появи мейл, който доказва провеждането на парти за персонала в официалната резиденция на министър-председателя, докато останалата част от страната беше под задушаваща блокада.

Имейлът е изпратен от Мартин Рейнолдс, главния личен секретар на Джонсън, до служители на "Даунинг стрийт", сред които съветници на премиера и автори на речи.

"Здравейте на всички. След този невероятно натоварен период решихме, че ще е хубаво да се възползваме максимално от хубавото време и тази вечер да изпием няколко социално дистанцирани питиета в градината на No10. Моля, присъединете се към нас от 18:00 ч. и си носете алкохол!", пише Рейнолдс.

Според ITV News на сбирката са присъствали около 40 души, които са яли и са пили алкохол в градината.

Миналия месец списание "Обзървър" публикува снимка, показваща Джонсън, съпругата му и двама асистенти, седнали на маса, отрупана с храна и алкохол в градината. Изображението беше публикувано след по-ранни твърдения за друго парти по време на локдауна, на което са присъствали 20 служители.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене