24-годишен се ожени за баба на 17 внуци (Видео)

24-годишният Куърън и 61-годишната Черил на сватбата си СНИМКА: Тик Ток/stuey57

Баба на 17 внуци се омъжи за 24-годишното си гадже, пренебрегвайки злобните коментари относно отношенията им заради голямата възрастова разлика.

Куърън и Черил, която е на 61 години, сключиха брак на 3-и септември при скромна церемония. Жената, която често е бъркана с негова баба, твърди, че двамата са лудо влюбени и се радват на невероятен секс, пише Ladbible.

Двойката се среща за първи път през 2012 г., когато Куърън е само на 15 г. Те се запознават, докато момчето работи в ресторанта за бързо хранене на сина на Черил.

Любовта им обаче не пламва мигновено. Двамата губят контакт и се срещат отново през ноември 2020 г., когато младежът открива, че Черил работи на касата в магазин.

Официално са двойка от април 2021 г., а отношенията им се развиват доста бързо, тъй като Куърън предлага брак на любимата си на 31-ви юли, подарявайки й годежен пръстен за 3000 долара.

"Има хиляди причина да избера Черил да бъде моя съпруга. Тя е красива, елегантна, силна, честна. Не очакваше, че ще й предложа, но се почувства много специална. Не съм се женил преди това", коментира 24-годишният мъж.

Само три от седемте деца на Черил подкрепят връзката на майка си с младежа. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене