Коя от двете е Мария Бакалова?

Мария Бакалова (вляво) и Лулу (вдясно)

Известната бургазлийка от “Борат - 2” досущ като шотландската певица и актриса Лулу на младини

Нашата Мария Бакалова е копие на известната от близкото минало певица и актриса Лулу, родена като Мари Макдоналд Маклафлин Лоури. Снимката е от младите години на шотландката и показва удивителна прилика с нашето момиче.

Общото между двете е, че започват кариерата си още от деца и от малки се занимават с музика и мечтаят за голямото кино. Лулу е едва на 13, когато се присъединява към група, а на 14 години получава артистичния си псевдоним. Нейната звезда изгрява в “На учителя с любов” (1967), като изпълнява едноименната песен от филма. Гвоздей в нейната кариера е и заглавната песен на филма за Джеймс Бонд от 1974 г. “Мъжът със златния пистолет”. В Европа тя става много известна и с песента Boom Bang-a-Bang, спечелила конкурса Евровизия през 1969 г. Лулу вече е на 73 години и все още пее и изглежда чудесно.

Мария Бакалова е само на 25 години и в момента е една от най-горещите звезди в Холивуд. Като дете взема уроци по пеене и флейта. Учи в Националното училище за музикално и сценично изкуство “Панчо Владигеров” в родния си град Бургас, специалност актьорско майсторство за драматичен театър и втора специалност флейта. През 2019 г. завършва НАТФИЗ в София в класа на проф. Иван Добчев. Звездата ѝ изгрява в “Борат - 2”, където играе Татур Сагдиев, дъщерята на Борат. За ролята си получи номинация за “Оскар”, БАФТА и “Златен глобус” и стана първата българка, номинирана за престижните отличия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене