За властта няма достатъчно столове в парламента (Обзор)

След като бе избран за зам.-председател на 47-ото НС Атанас Атанасов седна в края на президиума.

След като Атанасов бе в края на
президиума, сега Гьоков дели място с Рашков до министрите

За властта не се намират достатъчно столове в парламента. Това се видя за пореден път в комична ситуация по време на клетвата на президента Радев. Социалният министър Георги Гьоков бе поседнал на половин седалище, като трябваше да си подели един стол с вътрешния министър Бойко Рашков. 

Социалният министър Гьоков седна в края на стол, който си делеше с Бойко Рашков.
Социалният министър Гьоков седна в края на стол, който си делеше с Бойко Рашков.

Нагъсто един до друг, част от министрите се оказаха като на задната седалка на междуградски автобус, пошегуваха се из кулоарите на парламента някои.

“И все пак добре, че не са един върху друг”, коментираха пък други в социалната мрежа, след като фотографията с едва поседналия социален министър обиколи социалните мрежи.

Единствено от ГЕРБ коментираха ситуацията и намериха в нея повод да отправят критика към властимащите. “В стремежа за задоволяване на всички мераци за власт и постове управляващата коалиция така разду Министерския съвет, че в Народното събрание столовете за министрите не стигат и на клетвата на Радев днес социалният и вътрешният трябваше да делят един стол”, написаха от партията на фейсбук страницата си.

Липсата на място в парламента за властта пролича и само преди месец, когато зам.-председателят на НС Атанас Атанасов едва успя да седне редом до другите председатели на президиума. Заради многото зам.-шефове на парламента за Атанасов бе донесен допълнителен стол, но седнал на него, изглеждаше аха да изпадне всеки момент. Ситуацията тогава отново предизвика шеговити коментари из парламентарните кулоари и социалните мрежи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене