Седмичен хороскоп: Овен - повишение, Телецът да отвори сърцето си
23 Януари 20226160
Автор: Алена

ОВЕН: ПОВИШЕНИЕ

Работа: През първите дни седмицата започва полезен обрат в живота ви. Не се изненадвайте, ако ви предложат повишение или ви зарадват с парична награда за успешно завършена работа. Не смесвайте работата с личните си отношения. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. Успехите в материално отношение са с вас. Не се обвързвайте в делови отношения с ваши приятели. От понеделник активността ви е впечатляваща. Не отказвайте нито една от деловите си срещи дори и в неформална обстановка. Работата ви е много, а помощ не получавате. Не се притеснявайте, защото и без нея ще се справите отлично със задълженията си.

Здраве: Ще се почувствате уморени и отпаднали от напрежението. Почивката ще ви помогне да съхраните здравето си стабилно. Внимавайте с храната и не се поддавайте на песимизма си.

Любов: Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които дълго са ви притеснявали. Вечер се приберете при любимите си хора и им предложете да излезете на вечеря или на гости.

ТЕЛЕЦ: ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата пропуснете деловите разговори, ако са свързани с обсъждане на нови проекти, защото не сте добре подготвени. Заемете се с текущите служебни задължения. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото това ще е грешка, чиито последици ще осъзнаете преди края на месеца. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за успех, който сте пожънали. От понеделник ще се ядосате на вашите подчинени, че не са приключили поставените задачи. Не бива да хокате агресивно и заплашително, за да не ви спретнат неочакван проблем.

Здраве: Здравето ви е прекалено крехко. Бъдете внимателни и не се лишавайте от самотата и почивката си. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха.

Любов: Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ: ИЗЖИВЯВАНИЯ

Работа: Началото на седмицата е изпълнено с разнообразни изживявания. Стига да поискате, ще приключите бързо със служебните си задачи. Работата ви доставя удоволствие дори ако работите в екип, а не самостоятелно. Осъществете планирано пътуване, дори и да не ви се тръгва. Ще е успешно. Не провеждайте разговори за назначаване на нови служители, защото кандидатите не са подходящите. Постарайте се да приключите със служебните си задължения, които не търпят повече отлагане и може да ви създадат проблеми. От понеделник нови възможности налагат да се запознаете с подходящите хора, които да ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на своята финансова стабилност.

Здраве: Обърнете сериозно внимание на здравето си. Главоболието въпреки почивката, която сте си дали, е сигурен знак за преумора. Не прекалявайте с алкохола.

Любов: На несемейните съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца, днес напомням да помислят за потомство.

РАК: ЕМОЦИИ

Работа: От първия ден на седмицата се пригответе за неприятни емоции заради думите на ваши колеги. Не спорете с тях чия житейска философия е по-правилна, за да не си създадете допълнителни трудности в отношенията. Предпазвайте се от провал, свързан с вашите професионални планове, заради нежеланието на ваши подчинени да изпълняват разпорежданията ви. Разрешете служебен проблем, който ви притеснява. Не пренебрегвайте задълженията си, ако искате да се радвате на успех. От понеделник на работното си място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове. Ако днес ви направят предложение за съвместен бизнес, не го отказвайте! Неочаквано ще спечелите.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Склонни сте да стигате до крайности в храненето, което не се отразява добре на стомаха ви. Засилете с витамини имунната си система.

Любов: Обърнете се към психолог, за да промените отношенията в семейството си и да създадете хармония. Не се впускайте в изневяра.

ЛЪВ: АГРЕСИЯ

Работа: От четвъртък не проявявайте агресия. Обмислете плановете си за бъдеща дейност. Изслушайте мнението на вашите партньори или на съдружниците си, ако развивате общ бизнес. Обърнете внимание на ръководството за проблемите, които вредят на всички вас. Вслушвайте се в съветите на деловите си партньори. С тяхна помощ успехът ще бъде с вас. Запазете спокойствие, когато провеждате деловите си разговори, ако искате да преодолеете трудностите с лекота и да не се окажете в ситуация без изход. От понеделник предложения за допълнителна работа са причината да сте разсеяни. Приемете я, без да губите време, и резултатите ще ви зарадват. Не налагайте мнението си, за да избегнете ненужно противопоставяне.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не натоварвайте сърцето си и не прекалявайте с посещенията в сауна. Напрежението и алкохолът ви вредят.

Любов: В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви, затова им обърнете внимание. С такт и дипломатично отношение разправията ще се размине.

ДЕВА: ТРУДНОСТИ И РАЗПРАВИИ

Работа: Началото на седмицата ви поднася трудности в семейството и разправии с вашите близки, ако вечерта сте приели покана за служебен коктейл и за пореден път ги лишите от присъствието си. На работното място не рискувайте и бъдете отговорни. Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Избягвайте конфликти с бизнес партньорите си. Бъдете внимателни, ако имате спешна задача. От понеделник ви очакват предложения за интересни инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта си и вашия бизнес. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране.

Здраве: Бъдете особено внимателни по отношение на здравето си. Хранете се с млечни храни и избягвайте тежката храна. Предразположени сте към инфекциозни заболявания.

Любов: Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, но не успявате да откриете причината.

ВЕЗНИ: АНАЛИЗ

Работа: В началото на седмицата ще ви зарадва новина за предстоящо пътуване зад граница, което отдавна очаквате. С усилен труд ще приключите задачите си, за да сте спокойни при пътуването. Анализирайте ставащото на работното си място, за да си спестите конфликти. Ако работите в сферата на търговията, успехът ще е с вас, а печалбите ви - впечатляващи. Вземайте сами необходимите делови решения. От понеделник поставете началото на нови задачи, които ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Не се срещайте с много хора заради податливост на инфекциозни заболявания. Възможни са травми.

Любов: Забравете за лошото си настроение в семейството или при среща с интимните партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си.

СКОРПИОН: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата сте напрегнати??заради неотложни задължения, които изискват по-рано от обичайното да сте на вашето работно място. Бъдете грижовни и към вашите близки. Стабилизирайте постигнатото, а начинанията забравете. Надявате се, че ще ви предложат служебно пътуване, но то ще забави приключването на деловите ви задължения и ще ви създаде проблеми. По-добре го отложете. От понеделник се откажете от начинанията, за да не се провалите заради нечии уж добронамерени, но всъщност погрешни съвети. Колкото и да искате да печелите без усилия, постигате всичко с труда си.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което е гаранция и за доброто ви настроение. Може да спортувате или просто да се разходите половин час преди лягане.

Любов: Важните разговори с брачната или интимната ви половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечер и в романтична обстановка.

СТРЕЛЕЦ: ИНФОРМАЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата отделете време да проучите в интернет и се обогатете с полезна за професионалните си планове достоверна информация. Осъществете и кратко делово пътуване. Ще се справите отлично със служебните си задължения, ако не мислите за личните си проблеми, които ви притесняват заради неочаквана роднинска агресия. От понеделник, стига да поискате, ще постигнете много. Въоръжете се с търпение при трудностите по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си. Ще имате затруднения в общуването. Започнете да изучавате нещо ново. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа.

Здраве: Възможно е да се обострят хронични заболявания, но като цяло здравето ви е стабилно. Полезно е изчистването на организма с билков чай и плодове.

Любов: Не допускайте конфликт с брачната ви половинка да съсипе романтична вечеря. Не бързайте да мъстите, като се заканите да изневерите.

КОЗИРОГ: ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата не допускайте семейни проблеми да ви пречат на работата. Съсредоточете се в задачите си. Ще се справите отлично. Ненапразно ви очакват похвали и финансови постъпления. Не позволявайте задълбочаване на конфликт с ваш колега. Ако се налага да завършите спешна задача, бъдете активни до обед. Разбирането ви за организацията на работата противоречи на това на вашите колеги. Въпреки трудностите, които ви създават, вие се справяте с успех. От понеделник от вашата практичност зависи по-нататъшното развитие на планираните цели. Избегнете конфликтите. Справяте се добре със задълженията си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Възможни са здравословни проблеми заради преумора, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение.

Любов: Ако сте влюбени и обичате истински, не позволявайте на ваши близки и приятели да ви убедят да прекратите интимната си връзка. Във ваша власт е да сте в хармония с половинката си.

ВОДОЛЕЙ: ПОМОЩ

Работа: От четвъртък не бъдете резки и груби с вашите колеги, които са ви помолили да им помогнете, за да отхвърлят спешни служебни задачи. Не се ядосвайте, а им подайте ръка. Назряват проблеми, изискващи да реагирате веднага, за да не се задълбочат непоправимо. Причината са интригите на ваши роднини, които не сте допуснали в офиса си. От понеделник се отдайте на рутината, ако сте решили да сте дейни работохолици. Пътувайте делово, но ако сте напрегнати заради служебните си задачи, по-добре е да останете на работното си място. Не се впускайте в начинания, защото ще допуснете сериозни финансови загуби, които трудно и след много време ще успеете да възстановите.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола. Възрастните представители на знака да се грижат за себе си. Пазете се от простуди.

Любов: Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните може да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечер се отдайте на чувствата си.

РИБИ: СРЕЩИ И РАЗГОВОРИ

Работа: През първите дни на седмицата отложете планираните делови срещи и разговори, ако прецените, че посещението на ваш бизнес партньор заслужава цялото ви внимание. Договореното е и във ваша полза. Необходима е крайна предпазливост от ваша страна.? ? Проявете такт към колегите си. Задълженията не ви позволяват да се отпускате, затова се постарайте да отхвърлите най-спешните си задачи. От понеделник бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не планират инвестиции, за които не са готови документно и материално. Защитете интересите си пред ръководството, ако видите, че вашите колети? се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си.

Здраве: Постарайте се да спортувате поне половин час дневно. В добро здравословно състояние сте. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

Любов: Не са изключени емоционални изблици и скандали с любимите ви хора. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани.

Кубрат Пулев смаза от бой американец пред Мария Бакалова след скандал за използвани ръкавици

Кубрат Пулев смаза от бой американец пред Мария Бакалова след скандал за използвани ръкавици

Кубрат Пулев смаза от бой американеца Джери Форест, който учудващо издържа 10-те рунда на гала вечерта Triller в Лос Анжелис, преди ръката на българина да бъде вдигната победоносно със съдийско решение. Това бе първи боксов мач на Кобрата от близо година и половина - от загубената битка за световната титла срещу Антъни Дшошуа през декември 2020 г

Как и защо Ален Делон стана жертва на слухове за евтаназия

Как и защо Ален Делон стана жертва на слухове за евтаназия

Мълвата тръгна от думи на сина му Антъни и се превърна във фалшива новина Когато зрителите са те удостоили с титлата “свещено чудовище на Седмото изкуство” и си на 86 години, трябва да си готов на всичко – дори да те оплачат жив. Това се случи през последните седмици с легендата на френското кино Ален Делон, за когото медиите по цял свят писаха

Жесток побой оплиска Белград с кръв

Жесток побой оплиска Белград с кръв

Жесток побой между фенове на "Цървена звезда" и "Партизан" смрази топлата пролетна вечер в Белград и оплиска с кръв сръбската столица. Мелето започва, след като навиячи на "звездашите" причакват запалянковци на "гробарите", които се връщат от мача с "Войводина" и ги нападат с факли и различни подръчни оръжия

60 години след смъртта на Мерилин Монро разкриха голяма тайна: Кой е нейният биологичен баща

60 години след смъртта на Мерилин Монро разкриха голяма тайна: Кой е нейният биологичен баща

Мистерията е разбулена в документална лента на френския режисьор Франсоа Помес До Чарлз Гифорд се стига чрез коса на звездата, от която са извлечени 22% от генетичния профил, ДНК-то е сравнено с това на правнуците му В друга продукция на Netflix става ясно, че актрисата е починала в линейката, а не в дома си ..

Сокол, сокол, тук щука!

Сокол, сокол, тук щука!

Радостни възгласи нададе Ицко Финци, като видя свой приятел, който дойде да го вземе с автомобила си, регистрираха артистичните папараци на "България Днес". Преди това, барнат с шикозен каскет, актьорът цигулар дълго говори по телефона, давайки точната си локация. Снимки: "България

Погнат от гвардията на Стамболийски, Буров бяга с лодка през Дунава

Погнат от гвардията на Стамболийски, Буров бяга с лодка през Дунава

Банкерът политик умира в карцера на Пазарджишкия затвор на 15 май 1954 г. Ех, да бех богатско чедо, Буров да ми беше дедо, дубъл-екстра щех да пуша, мъката с тех да душа. Или пък хавански пури, що ги пушат хора щури, но за бедни като нас стига ни и некой фас. Този стих е от известната частушка на Стоян Миленков - куплетист и трубадур на

Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Наши учени с виртуални проекти за международния пазар Изгражда се център за върхови постижения “Мехатроника и чисти технологии”, в проекта участват 5 висши училища и 12 института на БАН Авангардни изследвания в областта на мехатрониката, виртуалното инженерство, вибрационни и акустични мехатронни технологии, функционални покрития и нови материали

Ариа и играчът на ЦСКА Георги Йомов са свидетели на екшъна. Нямам общо, дадох колата на брат си, обяснил той на клуба Две компании се скарали, едната извадила пистолети Един от мъжете е с опасност за живота във ВМА Двама мъже са простреляни, единият е с опасност за живота, след скандал на бензиностанция на околовръстното в София

Какво би съдържала книгата за последните 2 г. от живота на боса на “Левски” Наско Сираков 15 май 2022 г. Известният мъжкар Наско Сираков е седнал, изтощен от емоции. Привел е тялото си напред. Стиснати юмруци са захлупили очите под наведената му глава. Юмруци, пълни с мъжки сълзи. Стадионът пее, Вълка ридае..

Полицията със строги мерки за сигурност за ЦСКА - "Левски"

След двугодишна пауза Йорданка Христова прави концерт

След две години прекъсване Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Росица Христова, Тони Димитрова, Дичо и Нелина се завръщат на сцената с общ концерт - "Обич и песен"

Пустинен пясък, вода и слънце влязоха в новата колекция на Louis Vuitton (Видео)

Творческият директор на къщата на Louis Vuitton от 2013 г. Никола Гескиер представи новата си колекция в Сан Диего, Калифорния. Колекцията на дизайнера съчетава пустинен пясък, вода и техника

Растения от Земята растат в лунна пръст

За първи път учени наблюдаваха как в лунен реголит пониква кресон (Arabidopsis thaliana) в лабораторията на Университета във Флорида, съобщи Ройтерс. В проби, взети от пръст на Луната

Златка Райкова показа мъжа до себе си, почиват в Дубай

Еротичният модел Златка Райкова пусна в инстаграм кадри от Дубай, където е с новия си партньор в живота. Мъжът до нея е известният тенисист, произлизащ от заможен арменски род, Карен Хачатрян

}