"Ман. Сити" събира Дибала и Холанд

Ерлинг Холанд

Убедителният лидер във Висшата лига "Манчестър Сити" подготвя сериозен удар за лятото, когато е много вероятно да събере в нападение Пауло Дибала и Ерлинг Холанд, пише "Сън".

Контрактът на аржентинеца с "Ювентус" изтича през лятото и той може още сега да преговаря с други клубове и да подпише предварителен договор. Това е и причината опашката от желаещи да го имат в редиците си да става все по-голяма. А сега на нея се нареди и английският шампион "Манчестър Сити", пише "Гадзета дело Спорт". Твърди се, че "гражданите" вече са се свързали с агента на футболиста и са му отправили доста сериозно предложение, а именно за срок до 2026 година със заплата в размер на 10 милиона евро на година. "Юве" също иска Дибала да остане, но офертата е за десет милиона евро на сезон.

В същото време "сините" от Манчестър работят усилено и по привличането на най-желания футболист от два сезона насам - Ерлинг Холанд. За това, че норвежецът е с единия крак на "Мейн Роуд", съобщава бившият футболист на отбора Шон Гоутър, който в момента е треньор в школата на клуба, но е и близък приятел с бащата на Ерлинг. Най-големите европейски отбори искат да вземат Холанд, чиято откупна клауза от "Борусия" (Дортмунд) е 70 милиона евро, но досега за най-близо до подписа му се считаше "Реал" (Мадрид). Гоутър твърди: "Ерлинг е основното име в списъка на Пеп Гуардиола за лятото. Съвсем близо сме вече. Правя и аз каквото мога."

Паолу Дибала
Паолу Дибала
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене