Животът на Михаил Билалов, Иван Юруков, Йоанна Темелкова и Алек Алексиев извън сериалите

Михаил Билалов като Джаро в "Под прикритие"

Михаил Билалов отново горд градинар, но

с помощник на 4 лапи 

Още наричат Михаил Билалов  Джаро - мафиотът от “Под прикритие”. Наесен пак ще е лош в новия сериал “Вина”
Още наричат Михаил Билалов Джаро - мафиотът от “Под прикритие”. Наесен пак ще е лош в новия сериал “Вина”

Актьорът Михаил Билалов, когото наесен ще видим в новия сериал на режисьора Виктор Божинов - “Вина”, по БНТ, дори в неделя не си почива.

Въпреки че е зает със снимките на телевизионното предаване “Стани богат” по Би Ти Ви, където е водещ, и със снимките за "Вина", които са в семейна винарна в село Хърсово, актьорът съвестно и почти професионално се грижи за градината си. Той качи снимка в инстаграм профила си как бута количка с пръст, а под снимката написа: “Неделя.” Компания му прави и четириног домашен любимец. Малко хора знаят, че докато Билалов живее като емигрант във Франция, се занимава точно с поддържане на градини.

Отделно Билалов се появява и в два клипа към песните на дуото на Емилия и Денис Теофиков - “Пак ще се броиш” и “Единствено”, които излязоха след трагичната смърт на 21-годишния певец. Там актьорът си партнира със своите колеги като Александър Сано, Кирил Ефремов, Мариан Вълев и Башар Рахал.

Йоанна Темелкова се лекува, бъркайки бетон

на ръка за кучешки приют 

Темелкова изгражда нови помещения за малките кученца в приюта на фондация “Шаро”
Темелкова изгражда нови помещения за малките кученца в приюта на фондация “Шаро”

Лекарство и отдушник, който не иска нищо в замяна са кучетата за актрисата Йоанна Темелкова. Любимата жена на двамата главни герои в сериала “Братя” по Нова тв - Лора, показва обичта си към животнитее, като се грижи за тях. Темелкова бърка бетон на ръка, за да построи по-приятно място за живеене на четириногите. Актрисата помага на фондация “Шаро”, които изграждат нови помещения за малките кученца в приюта. 

Дебютът на Темелкова в киното е  като  бавачка  в “Забранена  любов”. Най-известна  става с образа на Лора  в  “Братя”.
Дебютът на Темелкова в киното е като бавачка в “Забранена любов”. Най-известна става с образа на Лора в “Братя”.

“Това е моето лекарство. Моят отдушник, който не иска нищо в замяна. Уникално нещо е кучето, хора! Уникално! Възрастните бъркаха бетон, за да може кучовците да заживеят безопасно. Доста тежка работа си беше, защото бетонобъркачката ни се счупи и всичко се правеше на ръка, а слънцето напичаше яко, но всеки от нас гледаше да се отскубне от работата за малко и да скочи да погушка четирикраките. А те само това и чакаха!”, написа актрисата в профила си в инстаграм, като добави няколко снимки на кучетата.

Иван Юруков 5 години прави филм, вдъхновен от цитата “на способните завиждат, на талантливите - вредят...” 

Иван Юруков подготвя спектакъла "Част от колекция" и премиера на първия му филм - "До последния каприз"
Иван Юруков подготвя спектакъла "Част от колекция" и премиера на първия му филм - "До последния каприз"

Извън снимачната площадка на сериала “Мен не ме мислете” Иван Юруков, който влиза в образа на разведен мъж и баща, подготвя дългоочакваната премиера на първия си пълнометражен филм.

Актьорът работи по “До последния каприз” в продължение на 5 години. Филмът има неуспешен опит за премиера точно в началото на пандемията от коронавирус. Цитат на италианския композитор и виртуозен цигулар Николо Паганини “На способните завиждат, на талантливите вредят, а на гениалните отмъщават” вдъхновява актьора Иван Юруков да напише сценария на първия си филм. Премиерата му ще бъде на неслучайната дата 27 май - рождения ден на актьора и денят, когато Паганини е починал. 

Зрителите  обикват  Андрей Лютов в “Столичани в повече”. Сега  го гледат в "Мен не ме мислете".
Зрителите обикват Андрей Лютов в “Столичани в повече”. Сега го гледат в "Мен не ме мислете".

Освен премиерата на филма Иван подготвя и спектакъла “Част от колекция”, който ще представи на 25 май. “Един проект, който се роди в навечерието на пандемията. Спектакъл, който аз отдавна исках да направя по книгата “Поздрави от мен боговете”. С разрешението на наследниците на Димитър Воев си позволих да направя драматизация”, разказва актьорът. В спектакъла участват Стоян Младенов, Николай Димитров, Милен Апостолов, като ще представят нови аранжименти на песни на Димитър Воев.

Последното пътуване на Алексиев е до град Виница, където осигури животоспасяващо медицинско оборудване за болницата в Днипро.
Последното пътуване на Алексиев е до град Виница, където осигури животоспасяващо медицинско оборудване за болницата в Днипро.

Алек Алексиев след 41 часа път до украинския град Виница през противотанкови барикади

От началото на войната в Украйна Алекс Алексиев съчетава работа в киното, грижи за семейството и най-вече помощта за бежанците.

Вече няколко пъти актьорът носи в различни украински градове лекарства. Последното му пътуване е до град Виница, където осигури животоспасяващо медицинско оборудване за болницата в Днипро.

“41 часа. Пътищата в Украйна са осеяни с противотанкови метални барикади. Много КПП-та. Триене на снимки заедно с военните, абсолютно логично. Грешката направихме ние, че снимахме. Проверяваха ни навсякъде, провериха ни и на влизане във Виница. И багажника и документите, с които доказваме, че носим медицинска помощ в болницата… Пред нас - огромно количество стъклени бутилки, подготвени коктейли “Молотов”, както и осмокраки метални шини за пукане на гуми, барикади и камуфлаж”, разказва Алек Алексиев в социалните мрежи. 

Алек Алексиев в “Откраднат живот е д-р Василев, сменен като бебе в родилното ”. В “Мен не ме мислете” е разведеният Джон.
Алек Алексиев в “Откраднат живот е д-р Василев, сменен като бебе в родилното ”. В “Мен не ме мислете” е разведеният Джон.

Актьорът сега участва в сериала по Би Ти Ви “Мен не ме мислете”. Той влиза в ролята на бившия мъж на Весела Бабинова и баща на голямата ѝ дъщеря - Джон. Героят му се появи след 7 години отсъствие с желанието оттук нататък да се грижи за момиченцето си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене