Чужденци бягат от "Армията"

Кайседо ще бъде продаден през лятото

Чужденци искат да бягат от ЦСКА след ексцесиите на "Армията". Футболистите бяха нападнати с банани и бутилки от страна на "червените" фенове, като част от тях отказаха да излязат на терена в мача с "Ботев". Най-голямото унижение бе за чернокожите играчи, които са в шок от расистката агресия на ултрасите. По-голямата част от тях искат да напуснат клуба през лятото, като ръководството ще прецени как точно това да стане.

Сигурни напускащи са Брадли Мазику, Жуниор Нзила и Карло Мухар. Договорът на първия изтича, а другите двама бяха под наем на "Армията" и няма да получат предложения да останат. Желание да си тръгнат имат дошлите през тази зима Маурисио Гарсес и Браян Морено, а ръководството иска да се отърве и от френското разочарование Йоан Баи. Нежелани на "Армията" са още Яник Вилдсхут, Томас Лам, а за бразилецът Жеферсон ще бъде търсена трансферна сума. Голмайсторът Жорди Кайседо почти сигурно ще бъде продаден, а договорите на вратаря Густаво Бусато и ирландеца Греъм Кери няма да бъдат подновени.

Бъдещето на клуба в момента е наясно, след като феновете обявиха тотална война на ръководството. Под сериозен въпрос е и бъдещето на треньора Алън Пардю. Бившият мениджър №1 в английската Висша лига претърпя унижението да бъде извеждан заедно с отбора през страничен тунел заради насъбралите се пред "Армията" бесни фенове. Собственикът Гриша Ганчев вече търси диалог с привържениците, но на този етап те са непреклонни в искането за напускането му. Феновете обявиха пълен бойкот на отбора, докато собственик е Ганчев. Те твърдят, че има кандидат, който е готов да придобие акциите на клуба. Говори се, че мистериозният инвеститор вече е водил преговори с настоящите шефове на клуба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене