Лолита заряза суеверията

Лолита и Гришо са отседнали в бутиков хотел

Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, заряза суеверието и е с него в Париж. Рускинята ще подкрепя най-добрия ни тенисист по време на втория турнир от Големия шлем "Ролан Гарос".

Това ще е първата надпревара на българина по време на сезона на клей, на който тя ще присъства. Лолита пропусна всички турнири на червения корт в Европа. Отсъстваше дори от "домашния" в Монако. Тогава сили на Гришо от трибуните вдъхваха майка му Мария и близначката й Стефка.

Лолита беше в княжеството, но не се появи на кортовете. Османова смята, че Димитров не се концентрира достатъчно върху играта си, когато тя е на мачовете му. Затова предпочете да остане у дома. По тази причина тя не беше с него и в Барселона, Мадрид и Рим.

Григор ще срещне познат съперник в Париж
Григор ще срещне познат съперник в Париж

Явно все пак е преодоляла това суеверие и сега е решила да е до Гришо в Париж. Двамата пристигнаха заедно с щаба му във френската столица, след като отпразнуваха рождения му ден в Монако. На партито за най-близките хора на Димитров Лолита грееше в секси тоалет.

Още в първия ден в Париж Османова пусна видео от Града на любовта. Тя показа гледка от бутиковия хотел, в който двамата са отседнали, а на фона звучеше популярна френска песен с текст "Любов, любов, любов! Винаги говорим само за това!".

Двамата посетиха и един от най-популярните ресторанти в Париж. Те се насладиха на храната в "Coco" в четвъртък, след тренировката на Григор за "Ролан Гарос".

Двамата разполагат със страхотна гледка
Двамата разполагат със страхотна гледка

Откритото първенство на Франция започва утре. Димитров ще се изправи срещу Маркос Хирон в първия кръг. Гришо ще играе с американеца за втора поредна година в Париж. Миналия сезон жребият ги противопостави отново на старта. Тогава българинът беше на крачка от победата, но при 2:0 сета и 5:1 в третата част получи контузия и по-късно беше принуден да се откаже заради болки в гърба.

При успех на Димитров сега във втория кръг ще срещне победителя от срещата между испанеца Карлос Табернер и хърватина Борна Чорич. В третия кръг е възможна среща с добре познатия му аржентинец и №15 в ранглистата Диего Шварцман. Григор е в първата четвъртина на схемата, където са още водачът в ранглистата Новак Джокович и 13-кратният шампион на "Ролан Гарос" Рафаел Надал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене