Извън сериала: Боряна Братоева отново репетира, но смешна роля за театъра

Актьорите Боряна Братоева и Петър Антонов, които си партнират в пиесата "Място, наречено другаде"

Два пъти играе дъщеря на влиятелни хора - сега е в тази роля в “Съни бийч”, преди - в “Седем часа разлика”

Мия е млада актриса, която се нанася в нов апартамент, без да подозира за сърдечните драми на съседа си. Не е свикнала да се съобразява с нищо, освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно. Така нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата.

Това е ролята, която Боряна Братоева репетира напоследък. С нея тя участва в новата пиеса на Яна Борисова “Място, наречено другаде”. В нея си партнира с нейния близък приятел и колега Петър Антонов. Премиерата е на 25 и 29 май в Младежкия театър “Николай Бинев”. Режисьор на пиесата е Димитър Коцев - Шошо.

Братоева става известна със сериалите, в които играе. В “Съни бийч” тя е Виктория Крумова, дъщеря на богатия Димитър Крумов, който е собственик на хотели. Във втория сезон, чиито епизоди се излъчват от понеделник до четвъртък от 21,00 ч по Би Ти Ви, героинята ѝ е в съюз с Никола Тасев (в ролята Явор Бахаров). Двамата се опитват да задържат хотела далеч от истинския му собственик - Александър Тасев (Даниел Стойчев), който е арестуван.

Боряна Братоева в ролята на Виктория Крумова в сериала "Съни бийч"
Боряна Братоева в ролята на Виктория Крумова в сериала "Съни бийч"

Актрисата и преди се е превъплъщавала в ролята на дъщеря на влиятелни хора с участието си в сериала “Седем часа разлика”. Там тя като Мая Стоева, дъщеря на съдийката Таня Стоева (Ваня Цветкова), прави всъщност и дебюта си в киното.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене