Празник на детските усмивки с радио FM+

И тази година Radio FM+ и Столична Община-Район "Оборище"  ще подарят на децата на София „Празник на детските усмивки“. На 1-ви ЮНИ, в Парк "Заимов", от 17ч.

Денят на детето ще се превърне в истинско пролетно парти на открито, на което ще се забавляват както децата, така и техните родители!

Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавляваме заедно с  великолепните купонджии от Оги-23, които ще представят чисто новата си песен "Диско треска", невероятно талантливата Виктория Георгиева и прелестната Дара Екимова.

Очакват ви много игри с награди, уникална клоунада с шоу посветено на илюзиите, театър за зъбките, изпълнения на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика "Локомотив", с президент и старши-треньор Катрин Велкова. Ще чуем и малката  Ивайла Мацина, от класа на Камелия Тодорова, която ще ни изпее „Динамит“.

Ще  бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца! Вземете и ролерите за едно мини състезание. На алеята с розите Спортен клуб „Екстрийм скейт“ще проведе Ролерфест със забавни състезателни игри на ролери и ролкови кънки. Запишете се за участие и елате да се забавляваме на колелца! Ползването на протектори е задължително!

Очакват ви и страхотните деца от танцова формация "Финес" и грандиозното танцово торнадо на фолклорния състав към 144 средно училище.

Бъдете с нас  и нашите страхотни водещи- Калин Кирилов от радио FM+  и нашия гост-водещ от Radio FRESH!- Теодор Койчинов

"Празник на детските усмивки" се осъществява с подкрепата на: Столична Община- Район "Оборище"

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене