Благой Георгиев с 4 деца от три жени, сключи втори брак (Обновена)

Благой Георгиев с новата си съпруга Полина.

На 25 юни вдигна сватба с новата си любов Полина във Велинград

Бившият футболен национал Благой Георгиев пак е с нова жена и даже се ожени за нея. Той сам се похвали, че е младоженец, пускайки снимка от сватбата си с Полина в инстаграм профила си. Булката е с близо 15 години по-млада и според клюките е от доста заможно семейство. Явно Благой Георгиев сериозно е завъртял главата ѝ, защото тя дори татуира името му на ръката си.

Церемонията се е състояла на 25 юни във Велинград, откъдето е и булката. А тя сменила два тоалета за празничната вечер - пищна булчинска рокля за церемонията и един по-изчистен дълъг модел с дълбока цепка. 

На ръката й се вижда татуировката с името му.
На ръката й се вижда татуировката с името му.

За футболната звезда това е втори брак, като първият му е с рускинята Есмер Омерова, от която има син Елай, с когото не поддържат връзка.

Преди да се появи новата любов на Благой, той беше с плеймейтката Златка Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 година и имат един син, който също се казва Благой. Въпреки че непрекъснато двойката пускаше снимки в социалните мрежи, на които изглеждаха влюбени и щастливи, явно са имали непреодолими различия, защото изненадващо се разделиха в началото на тази година. Благой изтри всичките им общи кадри, докато Златка запази няколко.

Георгиев беше сгоден и за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която са другите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, но така и не стигна до сватба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене