Вълна от подигравки към Благой Георгиев: Той е "властелинът на пръстените"

Ирония и подигравки в коментарите за сватбата на Благой Георгиев СНИМКА: Инстаграм

Благой Георгиев с 4 деца от три жени, сключи втори брак

Вълна от иронични коментари и подигравки заля бившия футболист Благой Георгиев, след като разкри, че отново се е оженил. Този път жена му се казва Полина. 

За събитието Джизъса се похвали сам в инстаграм, като публикува снимка от церемонията. Под нея заваляха най-различни смешни коментари:

"Вярваме, че няма да спреш дотук".

"Това не е библейско, Блашко - всяка година нова булка".

"Още 6 деца ти остават за цял отбор да си направиш".

"Таз година булка, догодина - нова".

Една от последователките на бившия футболист дори му лепна прякора "Властелинът на пръстените".

Булката е с близо 15 години по-млада от него, но явно Благой е успял сериозно да й завъртял главата, защото тя дори татуира името му на ръката си.

Церемонията се е състояла на 25 юни във Велинград, откъдето е и Полина. А тя сменила два тоалета за празничната вечер - пищна булчинска рокля за церемонията и един по-изчистен дълъг модел с дълбока цепка.

За футболната звезда това е втори брак, като първият му е с рускинята Есмер Омерова, от която има син Елай, с когото не поддържат връзка.

Преди да се появи новата любов на Благой, той беше с плеймейтката Златка Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 година и имат един син, който също се казва Благой. Въпреки че непрекъснато двойката пускаше снимки в социалните мрежи, на които изглеждаха влюбени и щастливи, явно са имали непреодолими различия, защото изненадващо се разделиха в началото на тази година. Благой изтри всичките им общи кадри, докато Златка запази няколко.

Георгиев беше сгоден и за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която са другите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, но така и не стигна до сватба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене