Премиера на пиесата "Бяла приказка" по Валери Петров в Кукления театър на Сливен

Премиера на пиесата "Бяла приказка" по Валери Петров представя на 3 юли Кукленият театър в Сливен, съобщиха от културната институция, предава БТА.

Сценичната драматизация е на проф. Боньо Лунгов и проф. д-р Константин Каракостов. Сценографията и куклите са дело на Евгения Лачева, музиката е написана от Михаил Шишков - син, хореографията и режисурата са на проф. д-р Константин Каракостов. Участват актьорите Андрей Иванов, Василена Чернаева, Вангел Апостолов, Георги Янев, Мадлен Бисерска, Мария Райчева, Миглена Господинова, Росен Иванов, Силвана Петрова, Яница Халачева, Христо Георгиев.

От театъра обещават представление, изпълнено с много позитивни емоции и важни житейски уроци. Майсторски изградените от драматурга образи в пиесата са вълнуващи, както за малки, така и за по–големи зрители. Сценографията и куклите създават особена атмосфера на романтика и приказност. Това, че човек открива истинското приятелство, когато е готов на всякаква саможертва, за да го опази, е посланието, което би трябвало да развълнува зрителите, потопени в "бялата" приказка на Валери Петров.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене