Алберт Попов се сгоди

Двамата споделят любовта към ските
Снимки: Личен профил във Фейсбук

Най-добрият български скиор Алберт Попов се сгоди. 24-годишният спортист предложи брак на дългогодишната си приятелка Деница Чаева.

Тя не се бави дълго с отговора и любимият й бързо чу мечтаното "Да". След това двамата се похвалиха с щастливата новина в социалните мрежи. Алберт качи две снимки, на които бъдещата му жена гордо позира с годежния пръстен.

"Купонът продължава", написа Попов към фотосите.

Щастливите Деница и Алберт след предложението
Щастливите Деница и Алберт след предложението

Скиорът направи предложението на езерото Констанс. Това е навярно най-популярното и красиво езеро на територията на Германия. Констанс всъщност е френското наименование на водоема. В Германия то е известно с имената Бодензее, а го наричат още и "Швабско море".

Деница позира с годежния пръстен
Деница позира с годежния пръстен

Любовта между Алберт и Деница пламва покрай зимните спортове. Русокоската е работила в едно от най-известните ски училища. Деница е бивша състезателка и най-голямата фенка на Алберт Попов. Завършила е УНСС. Нейната компания се занимава с предоставяне на краткосрочни наеми на апартаменти за чужденци. Любимият сезон на двойката е в началото на лятото, когато няма състезания, а здравите тренировки на сняг все още не са започнали. Тогава двамата влюбени имат възможност да прекарват повече време заедно. Да са живи и здрави!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене