Теди Джорджо, диджеят на футболиста: Благо не пи на сватбата си

Теди Джорджо (вдясно) и актьорът Ненчо Балабанов забавляват булката Поли

Джизъса не близва алкохол цял ден, младоженците избират хит на Васко Найденов за първи брачен танц, Ненчо Балабанов държи реч

Благой Георгиев не е пил никакъв алкохол дори и на сватбения си ден. Това разкри популярният диджей Теди Джорджо, който имаше задачата да се грижи за настроението на гостите. Бляскавата церемония се състоя във Велинград миналия уикенд, а бившият футболен национал се взе с любимата си Полина Спасова. Джизъса може да е пристрастен към хубавите жени, но винаги е бил въздържател на чашката. Той се увлича по пушенето на наргилета, но по време на цялата си кариера е бил режимлия, що се касае до алкохола.

Благо и Поли танцуват на "Огън от любов"
Благо и Поли танцуват на "Огън от любов"

По време на сватбения ден му се наложило само два пъти да си допре устните до пиене, и то заради официалните церемонии. Диджеят на Благо издава подробности за най-коментираната сватба на годината единствено пред "България Днес".

"Благой Георгиев дори и на сватбеното си тържество не употреби алкохол. Освен двете наздравици - при посрещане и захранване на младото семейство, както и в ритуалната зала при служебното лице от община Велинград", свидетелства Теди Джорджо. 53-годишният диджей не се изненадва, когато получава покана да води сватбата на Георгиев.

Тони Стораро и Теди Джорджо вдигат градуса
Тони Стораро и Теди Джорджо вдигат градуса

"Не бих си представил, че това сватбено тържество на моя голям приятел, футболната легенда на България Благой Георгиев, може да започне без мен. Самият Благо ми го сподели още в началото, когато ни посрещнаха с wellcome drink (б.а. - питие за добре дошли). За мен беше едно огромно удоволствие, че получих тази покана. Не е тайна, че повече от 25 години имаме приятелство с Благо, още докато играеше в "Славия". След това запазихме добри отношения и когато замина за Русия. Благо е подкрепял безвъзмездно нашите инициативи, свързани с детския футбол. Той беше патрон на едно от изданията на футболните турнири за млади таланти в Дряново", споделя Тодор Георгиев, както е истинското име на дисководещия.

Младоженците режат 5-етажна торта
Младоженците режат 5-етажна торта

"Вече имам удоволствието да познавам и неговата половинка Поли. Тя е едно прекрасно момиче, бих казал с много високи качества за организатор, за загриженост към събитието. С отлични впечатления съм от това, което видях за тези два дни във Велинград. Това е еднa прекрасна двойка и дай Боже да имат добър семеен път и живот", пожелава им Джорджо. Той разкрива, че на сватбената церемония са присъствали около 120 човека от най-близкото роднинско и приятелско обкръжение на младоженците. Тържество е продължило чак до сутринта, като половин час след полунощ Благо е захвърлил официалния си костюм и е сложил удобни къси гащи и тениска, както и два разноцветни чорапа.

Джизъса друса хоро до кума Николай
Джизъса друса хоро до кума Николай

"Относно музикалната програма гости на тържеството бяха популярният български певец Тони Стораро, една от любимките на страната Бони, Янко Неделчев - македонският глас на България, и фолклорната изпълнителка Маги Балабанова. Един от най-специалните гости на партито беше актьорът Ненчо Балабанов. Той отправи страхотно послание към младото семейство, с което допълнително повиши градуса на добро настроение по време на вечерта. Интересно беше през тези часове. Това категорично беше най-добрата спортна сватба на годината. Младите хора, както и родителското тяло много добре се забавляваха", потвърждава Теди Джорджо, който започва кариерата си на дисководещ още през далечната 1989 г. в родния си град Дряново.

На дансинга също е било изключително интересно. Става ясно, че кумът Николай Арсов за първи път в живота си играе хоро именно на сватбата на Благо. Той е собственик и мениджър на популярна дискотека в сърцето на Студентски град в столицата. Кумата Криси също е доста активна в танците.

"Младоженците Благо и Поли избраха за свой първи сватбен танц хитът "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова. Сватбата си мина с всички български фолклорни ритуали - посрещането на младото семейство, захранване на двете майки на младоженците с питка, сол, червен пипер и мед. След това имаше разчупване на погачата, което по стар български обичай показва кой ще носи парите в къщата. Поли разчупи по-голямото парче. След това имаше надиграване с питка, пиле, червено вино и торта. Едно прекрасно момиче хвана булчинския букет. Жартиерът отиде при брата на булката - Ники. Явно той ще бъде следващият жених. Много тържествено беше точно преди полунощ, когато разрязаха огромната пететажна торта. Тя беше изнесена на зеления килим пред басейна в една прекрасна атмосфера. След това небето бе обляно във фойерверки в чест на Благо и Поли", завършва с впечатленията си Теди Джорджо, който същевременно е и председател на общинския съвет в град Дряново. Според него Георгиев продължава да бъде в страхотна физическа форма и в него има още футбол. "Много ми се иска отново да се върне на зеления килим някъде и да го гледаме", споделя диджеят. Специално за нашата медия той предостави и множество непоказвани кадри от най-коментираната сватба на годината. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене