"Левски" приключи селекцията

Роналдо се очертава като топпопадение в селекцията на "Левски"

Нидерландецът обгрижван от половинката на Ван дер Каап

"Левски" приключи със селекцията, научи "България Днес". Нидерландецът Нейтън Олдър е последното ново попълнение на "Герена" през лятото.

Халфът подписа тригодишен договор със "сините". Той ще тренира с първия отбор. Въпреки това първоначално ще играе за втория тим под ръководството на Елин Топузаков. При демонстриране на необходимите спортно-технически качества ще бъде преместен в представителния отбор. Това е част от новата политика на клуба - привличане на млади играчи, които да се обиграват в резервния тим.

Ръководството не планира привличането на повече нови футболисти през лятото, за да не наруши бюджета за заплати. Попълнение може да бъде взето само ако "Левски" се раздели с някои от основните си играчи. На този етап реални оферти за тях липсват. Скаутите ще продължат да следят младоци, които евентуално да акостират на "Герена" и да минат аклиматизация през втория тим.

Олдър изгледа контролата на "сините" с "Локомотив" (Сф) (2:1). Той бе посрещнат от половинката на сънародника му Килиан ван дер Каап - Лайла Шарлот. Мадамата го посрещна на входа, след което се качи с него в пресложата на "Герена". Там го запозна с няколко от половинките на останалите играчи. Освен това се опита да го запознае с обстановката на "Герена" и около отбора.

Нейтън Олдър

Снимка: levski.bg
Нейтън Олдър Снимка: levski.bg

На трибуните бе и друго ново попълнение на "Левски" Анте Блажевич. Хърватинът пропусна контролата с "червено-черните" заради травма.

"Има проблем в глезена. Все още не е ясно колко е сериозно състоянието му", обясни треньорът Станимир Стоилов.

С контузия е и Ивелин Попов, който може да пропусне мачовете с ПАОК в Лигата на конференциите.

"Сините" все още не са наясно дали Ивелин Попов ще се възстанови за първия мач с ПАОК от Лигата на конференциите, който е на 21 юли.

"Ще следим внимателно възстановяването му. Сега най-важно е да оздравее. Ивелин минава през труден период след поредица от травми. Донякъде бе нормално да се получи нова. Като се оправи, ще разчитаме на него", заяви Мъри.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?

Напишете дума/думи за търсене