Бившата на Берлускони се жени за певицата Паола Турчи

Франческа беше десет години спътница в живота на Берлускони.
Снимка: Инстаграм Франческа Паскале, Силвио Берлускони, Паола Турчи

37-годишната Франческа Паскале, бивша спътница в живота на Силвио Берлускони, ще сключи брак с приятелката си – 57-годишната певица Паола Турчи, обявиха италианските медии.

Това става две години, след като двете жени бяха снимани за пръв път от папараци заедно на яхта до крайбрежието на Чиленто, Южна Италия. Според в."Кориере дела сера" двете ще се оженят на 2 юли на церемония в Монталчино, Тоскана. Въпреки че са били виждани много пъти заедно, досега Паскале и Турчи никога не са признавали или демонстрирали официално, че имат връзка помежду си.

Франческа Паскале прекара 10 години заедно със Силвио Берлускони. Съжителството й с милиардера приключи преди близо две и половина години. Според седмичника "Оджи" като бонус за съвместния си живот с бившия премиер Паскале е получила близо 20 млн.евро, както и по 1 млн.евро годишна издръжка. 86-годишният Берлускони замени Франческа с още по-млада годеница – калабрийската депутатка Марта Фашина, която е с 54 години по-млада от него. Магнатът се ожени за нея на символична церемония пред най-близките си в една от своите вили, но "бракът" няма стойност пред закона.

Откакто са заедно, Паскале и Турчи участват често в подкрепа на кампании за защита на гей двойките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене