Тервел и Кубрат изненадаха момиче

Кубрат и Тервел Пулеви СНИМКИ: Евгени Цветков

Кубрат и Тервел Пулеви изненадаха момиче с нарушено зрение на рождения му ден. Двамата посетиха дома на девойката по покана на възрастната му майка.

"Решихме да зарадваме тези хора, в тяхното ежедневие, което не ни костваше нищо - призна Тервел. - Без да е нужно, но хората побързаха да ни предупредят, че живеят скромно. Също, че са обикновено семейство. В непринудения разговор разбрахме, че и най-малкия член на семейството, дъщерята на незрящата жена е в националния отбор по художествена гимнастика и има доста спортни успехи до сега."

Семейството показа на Кобрата и Тервел малката тераса, на която грацията е тренирала по време на пандемията. Боксьорите занесоха цвете в саксия и кутия шоколадови бонбони.

"Кубрат не знаеше, че имам уговорка с възрастната жена да изненадам незрящата й дъщеря на рождения й ден - сподели Тервел. - Отидох при него и му разказах с няколко изречения, а той каза без да мисли "добре, хайде да отидем!". Далеч не вярваме, че това са единствените хора с подобни затруднения, но се радваме, ако сме били дори за миг повод за техните усмивките."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене