Кралят на барабаните Били Кобъм завладя публиката в Банско

Големият джазмен се включи и в Джаз академията на фестивала

Били Кобъм разтърси Банско в предпоследната фестивална вечер на Банско джаз фестивал, истинска легенда в света на джаза и фюжъна остави публиката без дъх. Били Кобъм беше един от наи?-очакваните гости на Банско джаз фестивал и показа, че и на 78 години може да прави чудеса – и на сцената, и извън нея.

Били Кобъм и испанския му контингент, включващ трима отлични музиканти от Чили, които живеят в Мадрид и отличния шотландски пианист Срив Хамилтън, кои?то пък от няколко години живее в София, поднесоха една програма, която би била чест и за наи?-големите джаз фестивали в света. Всички пеи?ки и допълнителни столове пред сцената на площада в Банско бяха заети, публиката беше завзела всяко възможно пространство, за да се докосне до голямото изкуство на джаза и да слуша Били Кобъм, кои?то вещо ръководеше своите музиканти и омая публиката с несравнимо великолепната си техника и показа, че познава отлично матрицата на джаза.

Концертът на Били Кобъм, в кои?то имаше и пиеса, специално композирана в памет на Милчо Левиев, е поредното доказателство, че това е възможно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене