Никол се разхвърля в Португалия

Никол залага на черен бански

В уникална форма е Никол Шерцингер - бившата половинка на българския тенисист Григор Димитров. Тя е успяла да свали драстично килограми, след като бе доста понаедряла в предните години. Сега американката с хавайски корени изглежда по-секси от всякога, макар и на 44 години.

Тя е на поредната си почивка тази година, като светските хроникьори изчисляват, че е може би двадесета от януари насам. Този път Никол е избрала португалските плажове. Съдейки по кадрите, които сама показа, си прекарва чудесно. Тя разпуска без сериозния си приятел - богаташа Том Еванс.

Никол е с черен бански тип прашка и очевидно е искала да акцентира върху задните си части. Бюстът й също предизвиква задоволителни коментари в социалните мрежи. Екстравагантната певица изглежда е сама на целия плаж, а синьото небе и яркото слънце издават, че лятото в Португалия продължава с пълна сила.

"Неделя, ден за забавления", признава Никол. В същото време Григор Димитров показа, че за него няма почивка. В неделния ден той заложи на здрава тренировка във фитнеса. Гришо се готви за турнира София Оупън този месец.

Неотдавна пък стана ясно, че Шерцингер има нов звезден фен в лицето на нападателя на "Манчестър Юнайтед" Джеси Лингард.

Шерци е на 20-а почивка за годината
Шерци е на 20-а почивка за годината
За първи път е без Том Еванс
За първи път е без Том Еванс
Набляга на задните си части
Набляга на задните си части
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене