Как да създаваме различни визии при лошо време с мъжко яке

Източник снимка: pixabay.com

Зимата със сигурност не е най-любимото време от годината на повечето хора. Студът, влагата и дъждът всъщност дават един хубав бонус – време е за любимото яке. Това е любима дреха на много мъже. Хубавата връхна дреха показва стил и е страхотен завършек на всяка визия.
Тенденциите за мъжки якета не се различават особено една от друга. Това означава, че изборът не е особено труден, стига да знаете от какво точно имате нужда. Добре е да заложите на нещо висококачествено, стилно и универсално. Нека бъде достатъчно издръжливо, за да изкара повече от един сезон, и достатъчно елегантно за вписване в ежедневния гардероб. Не забравяйте, че това е дреха, която се носи често, затова трябва да бъде съобразена с останалата част от гардероба. Доверете се на български производители и така ще можете да вземете еквивалент по качество на световноизвестни брандове, на много по-достъпна цена.

Стилът е много важен, но нека не бъде за сметка на комфорта! Никой човек не изглежда добре, ако не му е достатъчно удобно, дори и с най-модерните предложения. Друг много важен фактор, който задължително трябва да вземете под внимание, е да ви бъде топло и сухо с избраната дреха. 

Как да направим перфектната визия с мъжко яке

За да сътворите перфектната визия, не ви трябва много повече от огледало и елементарен усет за стил. Ето няколко съвета, към които да се придържате:

- Пролетни варианти – не е добре да носите пролетни модели върху дебели зимни дрехи. Ще изглеждате несъразмерно и не достатъчно стилно;

- Тип сако – този вариант на мъжко яке е по-официален и придава повече бизнес класа на тоалета. Не комбинирайте със спортни дрехи;

- Кожени модели – дънки, дънки и пак дънки! Кожените мъжки якета стоят невероятно добре с тях. Без значение дали предпочитате накъсани модели, тип протъркани, или обикновени изчистени, кожените мъжки якета създават онзи любим на жените стил тип лошо момче;

- Парка – както по-тънките есенни модели, така и зимните такива са достатъчно универсални, за да можете да ги носите с почти всичко. Ако често ви се налага да лавирате между спортно и официално облекло, парката е вашият модел.

Придържайки се към тези много лесни за прилагане съвети, бързо и лесно ще създавате нужната визия, и ще изглеждате перфектно без много усилия.

Как да изберем подходящ размер 

При избора на подходящо мъжко връхно облекло, е изключително важно да изберете правилния размер. Ако вземете прекалено умален, то рискувате да ви е некомфортно – движенията ви ще са ограничени. Особено е важно при зимните модели, които ще носите с дебели дрехи, да предвидите и да вземете с един размер над вашия. Така ще ви е достатъчно удобно и няма да се чувствате неестествено в облеклото си. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене