Англия възхвалява гол на Бербо

Димитър Бербатов продължава да удивлява феновете в Англия дори и след края на кариерата си. Българинът вкара страхотен гол в мача на звездите на "Манчестър Юнайтед" срещу тези на "Ливърпул". Мачът се игра пред 30 000 фенове на "Анфийлд", а Бербо откри резултата със страхотен гол от далечно разстояние. Попадението на бившия голмайстор на Висшата лига се оказа единствено за неговия отбор, който загуби с 1:2. Приходите от мача ще отидат за благотворителни цели благодарение на фондациите на двата най-големи английски клуба.

"Това беше голът на сезона!", възкликват фенове на "червените дяволи" в Туитър. А бившият защитник на "Ливърпул" Хосе Енрике призна, че този удар на българина не може да бъде спасен дори от настоящия вратар на тима на Юрген Клоп - бразилеца Алисон. Самият Бербатов също се наслади на попадението си, което падна пред очите на легендарната трибуна "Коп", където се събират най-верните фенове на "Ливърпул".

"Брилянтен гол на Бербатов, класата е вечна", пишат в Англия по адрес на българина, който напомни за финеса, с който играеше по терените на Острова. Местното издание "Манчестър Ивнинг нюз" определи Бербо за един от най-добрите в мача. Бившият нападател на "червените дяволи" получава оценка 8, която е най-високата в състава на легендите на "Юнайтед". Толкова има още само Майкъл Карик, който игра рамо до рамо с българина на "Олд Трафорд".

Единственият неприятен момент по време на шоуто на "Анфийлд" бяха освиркванията към бившия капитан на "Юнайтед" Рой Кийн, който не крие своята неприязън към "Ливърпул".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене