Кейт и Уилям няма да се срещнат с Хари и Меган, докато са на посещение в САЩ

Принц Уилям и принцеса Кейт СНИМКА: Инстаграм/Официален профил

Принцът и принцесата на Уелс не планират среща с Хари и Меган, докато са на посещение в САЩ. 

Уилям и Кейт ще отлетят за Бостън в сряда за началото на тридневно пътуване до САЩ. Пътуването им ще завърши с посещение на бляскаво събитие за награждаване.  

Експертите смятат, че е изключително важно първото пътуване на двойката в чужбина след смъртта на кралицата да е в Америка, където те ще се опитат да "възстановят баланса" след щетите, които Хари и Меган нанесоха с нападките си срещу кралското семейство в американските медии.

Принц Хари и неговата съпруга Меган, ще бъдат на събитие само на 320 км от принца и принцесата на Уелс. Те ще приемат наградата "Вълна от надежда" в Ню Йорк, а събитието е организирано от дъщерята на Робърт Ф. Кенеди - Кери. 

Кери Кенеди заяви, че наградата е признание за позицията на херцозите на Съсекс, които се противопоставят на институционализирания расизъм в кралското семейство. 

Въпреки, че ще се намират близо един до друг, източници потвърдиха, че принцът и принцесата на Уелс не планират да се срещат с херцозите на Съсекс. Хари и Меган се отчуждиха от кралското семейство, след като се преместиха да живеят в САЩ. 

Кралски експерти коментираха пред "Дейли мейл", че смъртта на баба им през септември не е успяла да сближи двамата братя. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене