Георги Милков обеща първа книга през март догодина за юбилея си

ГЕОРГИ МИЛКОВ

Време е за първа книга, която трябва да се появи през март догодина, когато ставам на 50 и това е чудесен повод да зарадвам всички, които се интересуват. Георги Милков направи това съобщение пред Светослав Иванов в предаването “120 минути” по Би Ти Ви.

Специалният кореспондент на “24 часа” е решил да събере на едно място някои от най-невероятните си преживелици от различни точки на планетата, разкази от драматични събития и срещи с интересни и впечатляващи хора.

“Винаги съм отлагал писането на книги за по-нататък, в някакво неопределено бъдеще време, защото съм си го представял като занимание за възрастни хора, които нямат какво друго да правят. Но като си дадох сметка, че след няколко месеца ще имам юбилей, взех, че размислих”, коментира Милков.

Редакцията на “24 часа” му желае успех. Реймънд Чандлър и Чарлз Дарвин също са издали първите си книги на 50-годишна възраст. На тия години Агата Кристи пък е започнала да пише биографията си, допълвайки я през следващите 15, така че ето още една идея за колегата Милков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене