18 000 пяха с Цеца Ражнатович в "Арена Армеец"

35 години на сцената направи с концерта си певицата
Снимка: Юлиян Савчев

18 000 души посрещнаха Цеца Величкович - Ражнатович в зала "Арена Армеец" снощи. Звездата изнесе тричасово шоу, като изпълни всички свои най-големи хитове, а през цялото време публиката пя с нея класиките - "Kukavica", "Pile", "Lepi grome moj", "Maskarada".
Залата се пукаше по шевовете, а хилядите гърла запяха още в самото начало с подгряващата банда "MEGA BAND". Музикантите редяха час и половина хит след хит на Лепа Брена и Весна Змиянац, а през това време градусът на настроението се покачваше с всяка минута. В залата не се внасяше алкохол, а най-отпред бе стъкмена специална ВИП част. В нея освен сръбски приятели на Цеца Величкович, се бяха настанили футболисти с гаджетата си. Някои от играчите на "Лудогорец" и ЦСКА също танцуваха и пяха на хитовете на сръбската мегазвезда. Силното й присъствие, шегите, които подхвърляше да публиката и кръшните й движения подлудяваха феновете, които не спираха да скандират името й.
"Благодаря, България! Вие ме обичате и аз ви обичам. За мен винаги е чест и голямо удоволствие да съм тук и да пея за вас", каза от сцената Цеца.
Изпълнителката показа блестяща форма - тя бе в къса сребриста с пайети рокля, високи обувки и конска дълга опашка. Визията й бе в стил "Дженифър Лопес". Именно така я оприличи един от колегите й. "Хайде, Лопес, ти си, покажи им как се прави", с намигване подкани Цеца, барабаниста й. Силното присъствие на певицата, шегите, които подхвърляше към публиката и кръшните й движения подлудяваха неуморните й фенове.
Сръбската мегазвезда пя без прекъсване три часа, като изпълни стари и нови хитове. Публиката бе толкова екзалтирана, че след последната й песен, я извика на бис. На една от последните си песни хубавата сръбкиня хвана българско и сръбско знаме и го развя над главата си.
"Вече имам колекция от български знамена", на шега сподели Цеца.
Кулминацията на вечерта пък бе, когато Ражнатович изпълни парчето "Pile", посветено на починалия й съпруг. В този момент залата запя и защрака с телефони в тъмнината. Певицата пееше и плачеше, като от време на време бършеше бузите си. Залата й пригласяше, а в края на песента тя замлъкна и гласовете на публиката довършиха думите й.
"Феноменални сте", "Хвала пуно", сподели Цеца, като обясни и на български, че чувства сърцето си "пълно с любов към всички в залата".
Грандиозното светлинно и музикално шоу не пропускаше и най-малкия детайл от случващото се на сцената.
Това лято Цеца Величкович отбеляза 35 години на сцена и реши да го сподели с българската публика. За събитието от провинцията бяха дошли пет автобуса, два от тях от Асеновград, имаше от Габрово и Пловдив.
"Всички ние сме тук, заради любимата си певица. Вижте, само жени сме, шофьорът е мъж само, но през цялото време от Велико Търново до тук сме му пели песните на Цеца, така и той ги научи", засмя се Иванка Петрова, организатор на един от превозите от старата столица до София.
Феновете бяха изненадани, че с Цеца Величкович не дойде нейната дъщеря - Анастасия. Те очакваха двете да изпеят някои от хитовете на певицата.
"Дъщеря ми е много талантлива и се гордея с нея", каза в единственото интервю за медията ни Величкович, преди да дойде у нас.
Анастасия, която също пее като майка си, само преди няколко месеца, се залюби с футболния национал Неманя Гудел. С халфът на "Севиля" завъртяха луда любов и двамата в момента са на световното по футбол в Катар. Самата Анастасия пусна в инстаграма си снимки от трибуната на стадиона в Доха по време на мача Сърбия - Бразилия, който завърши с 2:0 за сърбите. Неманя и съотборниците му се бориха мъжки, но класата на Бразилия надделя.
За Гудел връзката с Анастасия е втората с певица. Преди това той ходеше със Саня Вучич, а щерката на Цеца в началото на февруари се раздели с Джордже Кулич от Нови Сад, с когото ходеше пет години.
Освен това, дъщерята на певицата - чернокосата красавица Анастасия наскоро навърши 24 години, които отпразнува с грандиозен купон и семейството на гаджето си.
Синът на Цеца Ражнятович - Велко Ражнатович пък, я направи баба на момченце, което вече е три години. Кръстено е на покойния мъж на певицата - Желко Ражнатович. Той също има жена до себе си - съпругата - Богдана Родич. Със семейството им Цеца изкара почивката си на Малдивите, малко преди да дойде у нас за концерта в "Армеец".

Певицата развя знамето на Сърбия и България в края на концерта
Снимка: Юлиян Савчев
Певицата развя знамето на Сърбия и България в края на концерта Снимка: Юлиян Савчев
Залата се пукаше по шевовете
Снимка: Юлиян Савчев
Залата се пукаше по шевовете Снимка: Юлиян Савчев
Най-отпред бяха приспособени ВИП места
Снимка: Юлиян Савчев
Най-отпред бяха приспособени ВИП места Снимка: Юлиян Савчев
Цеца избра талантлива подгряваща група
Снимка: Юлиян Савчев
Цеца избра талантлива подгряваща група Снимка: Юлиян Савчев
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене