Лъвовете да не се сърдят, Рибите разчитат на помощ от колеги

АСТРОХОРОСКОП ЗА 02.12 - 08.12.2022

ОВЕН

ПРОМЕНИ

Работа: През първите дни на седмица променете отношението си към вашите колеги и не бъдете добронамерени и снизходителни към завистливите. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения и да ви се присмиват зад гърба за вашата наивност. Ако през почивните дни успеете да овладеете депресията, която ви следва без причина и е в своя апогей, дори и рискованите начинания ще ви изненадат с отлични приходи и похвала. От понеделник се радвате на отлични резултати, стига да съумеете да се възползвате от възможностите, които периодът предлага. Без колебание направете скок към нов професионален връх, не позволявайте да ви изместят. В случая скромността не ви краси.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Предпазвайте се от простуди и не прекалявайте с алкохола. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

Любов: Радвате се на споделени чувства, които ви зареждат със щастие. Срещате затруднения у дома, защото ви товарят работа, която няма да ви е по вкуса. Не се измъквайте, а я свършете.

ТЕЛЕЦ

ОБЩИТЕЛНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте впечатляващо общителни, чаровни и будите завистта на вашите колеги и познати. Обмислете предпазливо промените. Не разчитайте само на късмета си. През двата почивни дни не проявявайте капризи и не изнервяйте вашите колеги или делови партньори, ако за вас са и работни. От понеделник обмислете отново предложенията за инвестиции, но не се хвърляйте рисковано предновогодишно да влагате парите си с надеждата за бърза възвращаемост. Не се тревожете заради появилите се на пътя ви трудности, защото те не ви засягат. Който ги е предизвикал, да се оправя сам. Не губете вашето време и не подавайте ръка за помощ.

Здраве: Радвате се на отлично здраве. Съхранете го, като не работите с огън и избегнете травми и изгаряния. Не позволявайте лошо настроение да ви тласне към депресивни състояния.

Любов: Новите ви романтични запознанства ще прераснат в сериозна връзка. Внимавайте, защото са възможни измамни чувства и страдание. Семейните да се пазят от изневяра.

БЛИЗНАЦИ

ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: От началото на седмицата се заемете със служебните си задължения. Съветвам ви да избегнете деловите разговори и запознанствата. Ще ви донесат бъдещи проблеми. Срещите с малко познати хора не са във ваша полза, въпреки че може да са приятни. През почивните дни единственият дразнител за вас? са запознанствата, които не са мечтаните, но не е възможно да ги избегнете. Лошото е, че ще ви пречат в бъдеще. От понеделник ви съветвам да направите всичко възможно?да избегнете срещи и запознанства с хора, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. Ще постигнете професионалните си цели за деня, като се заровите в работа и не допускате да ви натоварват с чужди задачи.

Здраве: Предпазвайте се от хранителни отравяния. Не се хранете на улицата със сандвичи от съмнителни сергии. Физически сте изтощени и е време да направите дълга почивка.

Любов: Очаква ви ново романтично увлечение, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Ако сте семейни бъдете внимателни и търпеливи с близките си.

РАК

ТРУДНО ОБЩУВАНЕ

Работа: От самото начало на седмицата ви е трудно да общувате, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите. Това изнервя вашите колеги, които си мислят, че мислено ги упреквате за нещо. Бъдете предпазливи с вложенията и се доверете на интуицията си. В почивните дни сте склонни към вредна за вас самите прибързаност, особено ако се налага и да работите. От понеделник от вас зависи, стига да искате да си спестите? сериозни проблеми, но ви съветвам да си наложите търпение. Обогатете се с необходимата ви информация и ще се справите с лекота със служебните си задължения. Периодът ви поднася не само възможността да завършите служебните си задачи, а и да стабилизирате финансовото си състояние.

Здраве:Отложете поканите за гостуване и си почивайте. Здравето ви е нестабилно. Предразположени сте към алергии и бъбречни проблеми. Не прекалявайте с алкохола, особено с концентратите.

Любов: Възможно е краткотрайно увлечение. В личният ви живот ще настъпи хармония, въпреки че недоволствате заради домашните си задължения.

ЛЪВ

ДОВОЛСТВО

Работа: В дните от четвъртък няма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви спори, ако не се ядосвате на наивността си. Вечерите ви радват гостувания на ваши приятели и неочаквано поднесена ви добра новина. През почивните дни сте склонни да привличате използвачи, които ви ласкаят и топлят душата ви с лъжовни слова, но впоследствие ще се почувствате употребени. От понеделник проведете само планираните делови срещи. Предупреждавам ви да бъдете практични и прозорливи, а не самонадеяни. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на късмета си. Не спорете, ако не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на критиката, полезна ви е. Рискувате да предизвикате проблеми в личен и делови план заради желанието да наложите мнението си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако си лягате рано и не прекалявате с алкохола. Разходете се, за да се освободите от напрежението. Нуждаете се от продължителна почивка.

Любов: Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Най-добре си останете у дома. Изнервени сте. Не ви съветвам да изневерявате заради ината си.

ДЕВА

РИСК И ВРЕДА

Работа: От началото на седмицата сами ще си навредите дългосрочно, ако се обвържете с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно. Големите пари няма да се натрупат във вашата банкова сметка. Предпазливостта ви е от полза. Няма да липсват и запознанства. Не подписвайте договори, било като юридическо лице, било за лично ползване. В почивните дни напрежението, което ви е обзело е заради очакване на резултат, водещ към вашата финансова стабилизация. Не изнервяйте близките си, ако сте работили добре, ще получите заслуженото. От понеделник разрешете финансовите проблеми, които вече няма как да пренебрегвате. Ваши делови партньори ви изненадват с предложение за допълнителен бизнес. Не бързайте да се съгласявате.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Пазете се от травми. Ако се почувствате неразположени не се подлагайте на самолечение, за да не се получат усложнения от невинна настинка.

Любов: Чувствата ви са споделени. Вечер се отдайте на семейството и на любимите си. Изживейте приятни романтични и желани интимни мигове.

ВЕЗНИ

СЛУЖЕБНИ ЗАДАЧИ

Работа: През първите дни на седмицата отложете деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи. Изчакайте до началото на следващата седмица. Запознанствата ви носят бъдеща полза. Откажете предложената ви спешна допълнителна работа. Няма да я приключите в срок и ще си изпросите наказание. Отхвърляйте само рутинната си работа. Откажете, ако в почивните дни се опитват да измъкнат от вас пари за начинание, което не ви засяга. От поноделник не се лишавайте от шанса за работа, чието завършване ви обещава професионален възход. Не избързвайте в действията си и преценявайте думите си при изказвания. Не проявявайте щедрост, не поемайте работа извън рутинната и планираната. Не влизайте в конфликт и не се опитвайте да доказвате с агресия правотата си.

Здраве: Ако имате здравословни проблеми, седмицата позволява да се подложите на лечение. Отпаднали и напрегнати сте. Разходете се преди вечеря и ще си гарантирате здрав сън.

Любов: Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни и досадно инатливи. Вашата поредна изневяра е причина за проблеми с половинката ви.

СКОРПИОН

РАЗГОВОРИ

Работа: От началото на седмицата ви съветвам, след като сте предизвикали делови проблеми, да проведете спешни разговори, за да ги разрешите. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте си свършили работата. Въпреки че няма да ви е лесно, за ваша изненада ще се справите по-бързо от очакваното с неприятностите. През почивните дни се опитват да ви създават трудности. Не се впечатлявайте, а се отдайте на задълженията си въпреки нарочните пречки. От понеделник ще се справите със задълженията си, ако разчитате само на себе си. Не се доверявайте на странични съвети, обещаващи проблеми. Деловите разговори са ползотворни, дори и ако са уговорени неочаквано сутринта.

Здраве: Здравето ви е стабилно и сте в отлична форма, която ви дарява добро настроение и увереност. Не си внушавайте болести, въпреки че нямате такива навици.

Любов: Отдавайте се вечер на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. В интимните ви отношения настъпва мечтаната хармония.

СТРЕЛЕЦ

ДЕЛОВИ ТРУДНОСТИ

Работа: В дните от началото на седмицата трудностите ви преследват в деловите отношения. Вредите си с ненужни притеснения. По-добре се вглъбете в работата си и ще ги забравите. Успехът е с вас, ако не допуснете притесненията да навредят на самочувствието ви. През почивните дни работното място не е вашата арена за сражения, на която ще сте победители на всяка цена. От понеделник си наложете търпение и се заемете със задълженията си. Деловите разговори и уреждането финансирането на вашата фирма в неформална обстановка не водят до желания резултат. Дори и да получите обещание, то няма да бъде изпълнено. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания ви носят полза.

Здраве: Вечер се чувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Погрижете се за здравето си.. Не се натоварвайте с физическа работа.

Любов: Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за добрата ви физическа форма. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Изяснете проблемите в семейството.

КОЗИРОГ

ПРИЗНАНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата привидно се радвате на? признание, но сте длъжни да съхраните добрия тон при делови срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите начинания. Не се надявайте на главоломни успехи, ако провеждате разговори с ваши бъдещи делови партньори. През почивните дни вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни. От понеделник не е изключено заради лични проблеми да пренебрегнете служебните си задължения. Не го правете, за да не разклатите завоюваните стабилни до момента професионални позиции. Трудностите са преодолими. Приемайте спокойно и без агресия отправената ви критика. Промяната на плановете ви за деня не е причина да се отклоните от задълженията си.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Ако се налага, отидете на лекар. При жените, които мечтаят за дете е възможно да се установи така желаната бременност бременност.

Любов: Вечер ви зарадва романтична среща. Ако сте се раделили с партньорите си, не бързайте да се впускате импулсивно в нова романтична връзка.

ВОДОЛЕЙ

ПЛАНИРАНЕ

Работа: От четвъртък сте доволни от свършеното. Планирайте задачите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е трудно, премълчавайте и не критикувайте близките и колегите си. През почивните дни приемете безропотно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че ако се подчините, ще ви повишат. В дните от понеделник можете да работите и да постигнете служебните си цели. Избягвайте запознанствата, отложете ако прецените дори и романтична среща, за да не страдате разочаровани. На вашоте началници докажете, че сте готови да изпълнявате техните разпореждания, и бързо загърбете поведението си на хора, за които всичко ново е далеч на хоризонта.

Здраве: Здравето ви е отлично, но само вие можете да го съхраните. Проведете профилактика за предпазване от простудни заболявания. Здравето ви е отлично.

Любов: Очаквайте нови интересни запознанства. Радвате се на споделени чувства. Несемейните могат да срещнат своята половинка. Бъдете щедри и мили с близките и прятелите си.

РИБИ

ВРЕДНИ САМОВНУШЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата не е във ваша полза да си внушавате проблеми защото? ? те са само във вашите мисли. Заредени сте със сили и желание за работа. Успехът в начинанията ви следва. През двата почивни дни само от вас зависи дали ще постигнете замисленото. От понеделник не се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото без тях няма да се справите със задълженията си. Избегнете проблемите в общуването заради заядливите ви изказвания. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в липсата на разбиране от страна на вашите близки, които са изненадани от липсата ви на прозорливост. Късметът не е с вас.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Пазете се от хранителни отравяния и алергии, свързани със затруднено дишане заради лекарства, които са ви предписали.

Любов: Вечер очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате, за да не се лишите от приятните мигове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм

Напишете дума/думи за търсене