Кали влюбена до уши, проговори за новия си мъж

Кали

Певицата Кали е по-влюбена от всякога! Това призна самата тя пред Алекс Сърчаджиева, докато гостуваше в предаването й по бТВ.

"Спокойно ми е, чувствам се разбрана и мотивирана да правя нови неща. Чувствам, че до мен стои доста по-зрял човек от самата мен, макар аз да съм по-голямата", коментира изпълнителката.

Името на мъжа до Галина, както е истинското име на певицата, остава в тайна.

"Любовта обича тишината", за първи път не разбива клишетата Кали.

Все пак тя открехва завесата, като споменава, че обича да слуша песента на колегите си Азис и Галена - ВНЛ, тъй като инициалите А+Г, за които се пее, съвпадат с тези на нейния избраник. Двамата се запознават на нейно участие преди години. Двойка са повече от две години, в които много се разбират.

"Обичам споделено и вярвам, че обичам правилния човек. Бих искала да остане до мен, макар че е доста по-млад. Опитвам се да запълня всичко онова което му липсва и да му дам всичко онова, което очаква да получи от жената до себе си. Още в началото го предупредих, че имам три деца, че характера ми не е лесен. Трябваше ми доста време, за да разбера, че неговият начин е по-правилен. Счупих си главата няколко пъти, сега реших да съм послушна и да живея живота си по друг начин - за да ми се случат нещата в любовта, така както се случват на успелите семейства", признава изпълнителката на "Като те почна".

Кали споделя, че разликата във възрастта им се усеща и определено има значение. Като всяка жена и певицата е суетна и се притеснява от това, че изглежда по-възрастна от него. Притеснява се от бръчките и килограмите, но мъжът до нея нееднократно и е показвал, че я обича и тя успява да преодолее комплексите си.

Певицата призна, че е готова и за четвърто дете. До момента тя има трима сина, от трима различни мъже, но това не я притеснява.

"Исках децата ми да са от един баща, но не ми се получи. Сега съм готова за четвърто дете? Докато работят репродуктивните функции на организма ми, защо пък не? ", допълва певицата.

На въпроса дали е готова за брак, тя категорично отсича:

"Не! През годините, ако съм казвала, че не искам, може би тайно съм се надявала да се случи. Към днешна дата, това не ми е приоритет. Не се виждам като булка. Виждам се като един пътешественик, като един изследовател на света", казва Кали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене