Анте оцеля срещу "Левски"

"Лудогорец" обърна "Левски" с 2:1, след като изоставаше в резултата

Победата на "Лудогорец" над "сините" дава глътка въздух на треньора

Треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа получава глътка въздух след победата на неговия отбор над "Левски" с 2:1, която класира разградчани на четвъртфинал в турнира. Очакванията бяха, че при провал срещу "сините" словенският специалист ще бъде уволнен. "Орлите" отстъпиха лидерството в първенството на ЦСКА-София преди началото на пролетния полусезон и това се счита за провал в лагера на шампионите.

В осминафинала за Купата "Лудогорец" трябваше да обръща "Левски" от 0:1 до 2:1. Домакините изостанаха в резултата в 61-вата минута след гол на Уелтон, но с попадения на Игор Тиаго и Бърнард Текпетей "Лудогорец" се класира за четвъртфиналите на турнира. Хосе Кордоба изпусна дузпа за "сините" в 90-ата минута. Така "Лудогорец" за първи път елиминира "Левски" за Купата на България, а за играч на мача бе определен защитникът на "зелените" Антон Недялков.

"В тази среща и двата отбора заслужаваха да победят, но този път успехът беше на наша страна - коментира Недялков. - Спечелихме заслужено. Чувствам се изморен, но щастлив, защото победихме. Дотук направихме много добър сезон, особено в Лига Европа. Сега заслужено ще почиваме, а след паузата ще се борим и за титлата в първенството."

Анте Шимунджа
Анте Шимунджа

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене