Юлиан Костов играе със звездата от “Игра на тронове” Иън Глен

Костов на снимачната площадка на “Последният фронт”
 в Белгия.
СНИМКА: СТОПКАДЪР ОТ ИНСТАГРАМ

В емоционално труден за снимане филм, който показва как обикновените хора се справят с Първата световна война, как трябва да се бият и борят за живота на семействата си, участва българският актьор Юлиан Костов.

В драматичната история на “Последният фронт” той си партнира с шотландския актьор Иън Глен, който играе ролята на Джора Мормон в “Игра на тронове”. Саша Лус - първата рускиня с главна роля в холивудски филм от трилъра “Анна” на Люк Бесон, също участва. И тримата играят белгийски селяни, които се борят за свободата на своята общност. Действието проследява началото на войната и първите препятствия пред германската армия. 

Иън Глен
Иън Глен

Снимките на продукцията са в Белгия миналия месец, а премиерата на филма се очаква да е следващата година.

Костов сега е в Будапеща. Тази седмица там започнаха снимките на нов американски филм, съобщиха за “24 часа” близки на актьора. Българинът е получил една от главните роли. През януари му предстои да участва и в английски сериал.

“Завърших и първата си авторска песен. Тя е на английски, стилът е хип-хоп. Вероятно графикът ми ще позволи чак през февруари да направя клип”, каза актьорът, който е автор на текста. Музикален продуцент е Венцислав Сейчев, известен като Бат Венци от “Ъпсурт”, а в припева пее младата певица Мария Драгнева, която стана популярна в “Гласът на България”.

За да се чувства по-уверен и комфортно в музиката, Юлиан Костов ходи на уроци по музика от две години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене