Комикът Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на наградите "Златен глобус"

Американският комик и актьор Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на церемонията за наградите "Златен глобус" през януари. СНИМКА: УИКИМЕДИЯ

Американският комик и актьор Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на церемонията за наградите "Златен глобус" през януари, когато тя се завръща на телевизионния екран, съобщи Ройтерс, позовавайки се на организаторите.

Наградите за кино и телевизия се завръщат на екран през следващия месец, след като през януари 2022 г. телевизионният канал Ен Би Си отмени излъчването на церемонията и големите холивудски студиа и актьори я бойкотираха заради етичните стандарти на организаторите от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд.

През септември телевизионната мрежа, собственост на Комкаст, обяви, че ще възстанови излъчването на живо на церемонията за наградите "Златен глобус" заради действията на организаторите за разрешаване на етичните проблеми и липсата на многообразие сред гласуващите.

Кармайкъл през септември бе отличен с награда "Еми" за шоуто си "Jerrod Carmichael: Rothaniel". "Неговият комедиен талант забавлява и вълнува публиката, като в същото време провокира и мисълта, което е така важно във времето, в което живеем", каза президентката на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд Хелън Хони в разпространено изявление.

Церемонията на 10 януари ще е 80-ото издание на "Златен глобус". Номинациите за наградите за 2023 г. ще бъдат обявени в понеделник.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене