Наслада и пролетна свежест през януари

В разгара на зимните месеци NIVEA обогатява своето продуктово портфолио с ароматния крем душ-гел Supreme Touch. Новият продукт активно хидратира кожата, като оставя дълготрайно усещане за гладка и осезаемо по-мека кожа.

Благодарение на своя деликатен аромат NIVEA Supreme Touch носи уханието на дългоочакваните първи пролетни дни. Сладките нотки на бергамот, мандарина и нектарина придават свежест на кожата, а ароматът на момина сълза в комбинация с божур и роза допълват букета от разцъфнала магнолия.

Основните съставки на кремообразния душ-гел - масло от ший и масло от макадамия, в комбинация с мускусните нотки нежно подхранват кожата и осигуряват усещане за пролетна свежест.

Деликатната кремообразна текстура на крем душ-гела NIVEA Supreme Touch формира богата пяна, която обгръща тялото и прави кожата неустоимо мека. Проучване сред дамите, които са се доверили на продукта, показва, че до 90 % от тях усещат кожата си дълбоко хидратирана и гладка дори след подсушаване.

Кремообразният душ-гел NIVEA Supreme Touch осигурява истинска наслада за кожата през студените дни. Доверете се на нежната му формула и подарете на тялото си пролетната мекота и свежест, от които се нуждае.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене