Reveal от Хали Бери

Coty inc. представя Reveal от Halle Berry, пленителен нов аромат, който разказва за обаянието и увереността на красотата и в същото време разкрива интригуващата сложност на женската природа.

Перфектното допълнение към колекцията от аромати Halle от Halle Berry и Pure Orchid от Halle Berry, Reveal е запомнящо се ухание, което улавя духа на класическото обаяние с модерен и секси привкус. Перфектен баланс между непреходна изтънченост и небрежна елегантност, Reveal наистина напомня какво означава да бъдеш неподправено очарователна - интригуваща смесица от увереност, харизма, естественост... с доза мистериозност.

"Reveal е покана към жените да споделят тяхната история, да разкрият някои части от себе си, които още не са изразявали," казва Хали Бери. „Непреходен аромат, който смятам ще направи жените красиви и уверени".

"Хали Бери е едно от най-големите съкровища на Холивуд, но въпреки публичността около нейната личност, тя си остава загадка. При Reveal става въпрос за мистерията около тази жена; това неописуемо качество, което ни завладява и интригува", казва Стив Морморис, Старши Вицепрезидент Глобален Маркетинг на Coty Beauty.

Ароматът
Създадена в партньорство с Ричард Херпин от Firmenich, тази прекрасна флорално-дървесна композиция е многолик аромат с уникална същност, смесваща класическа изтънченост с модерен сексапил.

Reveal посреща с искрящ прилив на натурална свежест от върхови плодови нотки. Любимото цвете на Хали, нежната и сияйна мимоза, се слива със нотки праскова, пъпеш „медена роса" и червени горски плодове, за да създаде усещане за сочна пищност и искряща лъчезарност. В елегантната сърцевина на аромата нежен и лек флорален букет от тропическото цвете плумерия, ирисов цвят и листенца нероли разцъфтява върху кожата, отразявайки абсолютната женственост. Накрая уханието се установява върху прелъстителна основа от ветивер, кашмирово дърво и мускус, оставяйки упойваща следа.

Хали Бери коментира: „Reveal притежава перфектния баланс. Лек и свеж, ароматът става по-секси и по-мистериозен докато го носиш върху себе си. Ирисът е много специална част от това съчетание. Уханието на ирис може да е малко мрачно и дървесно, но аз избрах тези негови нотки, които придават усещане за кадифена мекота и въздушност."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене