Георги Милков продава наградата си от Африка изгодно

Победителят в шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели" на Би Ти Ви продава наградата си - SUV Freelander II. Това сподели специално за "24 часа онлайн" Георги Милков, който е специален кореспондент на в. "24 часа" и редакционен директор на списание "GEO". "Защото не ми трябва, движа се пеша в София, живея в центъра, карам и колело, ползвам самолет при пътуванията ми в чужбина".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

"Колата е прекрасна, но практически нямам нужда от нея. Страхувам се, че ако я покарам малко, ще вземе да ми хареса и да я оставя", добави той.

Още преди Нова година Милков публикува обява в mobile.bg, където пусна чисто новия джип за продажба.

Возилото е само на 58 километра и с близо 25 на сто по-евтино от магазина - струва всъщност 51 000 лева, двигателят е дизелов, а скоростната кутия е автоматична.

Ако си купите джипа на Георги Милков, ще имате дори пето колело, обясни още той.

Георги Милков е роден във Видин на 8 март 1973 г., където завършва математическа гимназия. Като студент в Журналистическия факултет на СУ през 1994 г. започва работа във в. "24 часа". 15 години отразява отблизо работата на външните министри, СПИН делото срещу българските медицински сестри, войните в Афганистан и Ирак. През 2007-2008 г. се посвещава на проблема в Корейския полуостров, а през 2009-2010 изследва конфликта в Западна Сахара. През последните две години Милков е автор на списание GEO с репортажи от Колумбия, Судан, Лаос и Шри Ланка, а от края на май е негов редакционен директор. Остава и специален кореспондент по чуждестранните въпроси в "24 часа". В приключенското предаване на Би Ти Ви "Африка: Звездите сигурно са полудели" е един от тримата финалисти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене