Пинк пристига в България

Световноизвестната певица Пинк ще излезе на сцената на „Като две капки вода" тази вечер по Нова. Завладяна от шоуто за преобразявания, българска изпълнителка ще влезе в нейната роля, за да пресъздаде енергията на певицата, известна с ентусиазма си на сцената. Дали родната певица няма да жертва косата си заради ексцентричните прически на Пинк, зрителите ще видят тази вечер.

Сред предизвикателствата за професионалните гримьори ще бъде Деян Донков. Той трябва да влезе под кожата на рапъра 50 Cent, но чисто физически двамата нямат нищо общо. Гримьорите ще трябва да поработят над пет часа, за да бъде трансформацията максимално реалистична. Друг сложен образ ще бъде Павел Владимиров като Мик Джагър. Британският вокал на легендарните Rolling Stones има специфично лице, много изсечени черти, голяма уста и запомнящи се движения на сцената.

Останалите образи също ще бъдат изключително трудни тази вечер, когато най-забавното шоу ще изправи участниците пред следните предизвикателства. Неве ще бъде британската сензация Джон Нюман, Мая Бежанска - скандалната Лейди Гага, Иво Танев ще качи октавите за Марая Кери, Стефания Колева ще се превърне в страшния Алис Купър, Нети ще стане Паша Христова, а Къци Вапцаров - Слави Трифонов.

Именно Къци е приготвил още една изненада за своите почитатели. Навръх деня на шегата - 1 април, той представя своята книга с вицове, събрани от неговото творчество във Facebook. Интересен факт е, че на корицата е неговият опонент, но и вече добър приятел Фънки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене