Камелия Воче плаче и иска да напусне VIP Brother

Албена и Людмила накараха Камелия Воче да си събере багажа. Певицата страда и реве често, защото се поддава на провокациите на майка и дъщеря.  

Тя най-често влиза в пряк конфликт с Людмила, а повод за скандали винаги са хигиенните навици на рускинята. В новата седмична мисия "Демокрация" съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят. Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат. Това директно я превръща в абсолютен диктатор под прикритие.

Днес съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да излъскат Къщата до блясък. Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят и именно това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът - Воче си събира багажа и иска да напусне най-известната Къща. Колко тежки трябва да бъдат разменените думи и колко силно опънати нервите, за да се стигне до такова решение, ще разберете тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Междувременно, семейство Манови продължават да са във война, а Жени - да спи при Кали. След многократни опити да намери близост със съпругата си, Тачо ще я предупреди, че може да потърси ласки при други жени. Поводът не закъснява, а Елена Кучкова се оказва в ролята на изкусителка, която "невинно" моли за помощ в кухнята.

Тази вечер, на живо в ефира на Нова, ще стане ясен последният номиниран за тази седмица. За първи път в 10-годишната история на предаването Big Brother оставя на феновете да вземат това важно решение. Какви са резултатите от гласуването, можете да видите на Facebook страницата на предаването.

В „Голямата уста" пък Венета Райкова за първи път ще възложи мисия на един от съквартирантите на живо. Зрителите ще видят и култови, неизлъчвани до момента видеа на колоритната Людмила Захажаева. Кой ще е поредният, попаднал под кръстосан разпит на живо от Изповедалнята, и колко добре Зорница Линдарева имитира Людмила, ще разберете тази вечер от 22.00 часа по Нова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене