Секси двойки в киното с огромна възрастова граница

Лийм Нийсън и Оливия Уайлд във филма „Трети човек“

Свикнали сме да виждаме и да чуваме за двойки в „неравностойно“ възраството отношение. Или поне е такова за хората, които не разбират защо млади девойки си лягат с дядовци и чичаци. Ами причини бол, в това число и любов. Но както се казва, киното често имитира живота, и обратното.
Представяме ви няколко филмови двойки, които въпреки дупката в поколенията добре си се обичат и се забавляват.

„Трети човек“, Лиъм Нийсън, 61, и Оливия Уайлд, 29
Героят на Нийсън е писател, а героинята на красивата Оливия е неговата любовница. Париж е тяхна мизансцена, но дори това не замазва разликата във възрастта им, която се равнява на цели 32 години.

„Есен в Ню Йорк“, Ричард Гиър, 50, и Уинона Райдър, 28
По времето, когато се снима тази лента, бившият съпруг на Синди Кроуфърд е навъртял половин век, а крехката брюнетка Уинона няма още 30. Въпреки това беловласият Гиър пръска такъв сексапил, че дори най-големите моралисти забравят за смущаващата разлика между него и екранната му партньорка. Очевадно Холивуд вярва, че на Ричард му отиват по-млади жени. През 2009-а той беше любимият на 35-годишната Хилъри Суонк в „Амелия“, а малко след това се снима с 34-годишната Летисия Каста в „Арбитраж“.

„Търси се приятел за края на света“, Стив Карел, 49, и Кийра Найтли, 27
Спор няма, Стив Карел успява да пресъздаде без проблем момчешкото излъчване, въпреки че премина петдесетака.
Но когато актрисата, с която споделяш екранно време, е наполовина на възрастта ти, сигурно е малко странно за наблюдение. На Кийра Найтли обаче това не й пречи да влезе в ролята на негова любима. Малко след този филм някогашният шеф на офис за хартия в култовия сериал „Офисът“ отново се накичи с млада любовница в лентата „Невероятният Бърт Уондърстоун“ благодарение на 29-годишната Оливия Уайлд.

Целия текст и галерия вижте на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене