Филмите, които отговарят на доста женски въпроси

Някои филми ни карат дълбоко да се замислим, а други ги забравяме веднага щом свършат. Но има и филми, които пасват идеално на женската душевност. Те не са само любовни, а са многопластови и непредсказуеми, точно като жените.

Подбрахме за вас 20 филма, които имат силата да променят живота.

Пътят на промените
Дали филм за семейство с две деца, преживяващо лична криза в средата на 20-те години на миналия век в Америка, може да привлече аудитория?
До края на филма едва ли ще можете да отделите поглед от екрана, осъзнавайки, че всичко, което гледате, се отнася за вас самите. Може би заради желанието на главните герои да заминат за Париж, за да променят живота си. Или заради междуличностната драма, от каквато никой не е застрахован. Изводът е, че може и да смениш местожителството си, но не може да избягаш от себе си. И ако в душата ти е пусто, където и да отидеш, с когото и да живееш, тъгата няма да те напусне.

Живот в розово
Проницателен и чувствителен биографичен филм за френската дива Едит Пиаф, чийто живот е битка за правото да живееш, пееш и обичаш, което само по себе си е значимо. Лентата е шедьовър, защото изобразява истинската атмосфера в Париж по времето на изпълнителката – едновременно безумен, див и очарователен. Градът на светлините изглежда сладък и романтичен само на онези, които не го познават.

Редник Джейн
Един филм без интриги или напрегнати бойни сцени. Но е един от малкото, които ни показват каква е силата на човешкия дух и на женската воля.
„Редник Джейн“ съдържа незабравими сцени, перфектен сюжет и това превръща филма в класика.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене