Роклята – императорката на лятото (галерия)

Вярвам,че рокли трябва да се носят целогодишно. Все тая дали навън се пука камък от студ или ни завира всяка телесна система от жега.
Роклята и лятото обаче носят един особен бриз на осанката.
Какви идеи за рокли имат за този сезон дизайнерите?

Коралово дъно
Ако предпочитате цветни рокли, но не ви се ще да залагате на флоралните мотиви, то десенът, имитиращ коралово дъно, е за вас. Хем напомня за морето и лятото, хем ще направите разлика по улиците. Може да експериментирате с цвета на обувките, но един неутрален нюанс никога не е в повече.

Бяла дантела
Топлото време е особен любител на белите дрехи, а бяла рокля от дантела е нещо, което е задължително да намери място в гардероба. Ако сте по-смели, може да заложите на рокля с рязана дантела. Малко повече плът на показ няма да убие никого.

Цветна
Харесва ви усещането за свобода сред природата и разточителните ливади на планината? Тогава този десен е именно за вас. По-едрите цветя са особено подходящи за дами с фина фигура.

Моряшка
Не може да има лято без намигване към моряците. Роклите с яка и къси ръкави в синьо-белия десен са дреха, която идеално приляга на по-лежерните ви вечери. Няма да сбъркате, ако решите да я акомпанирате с бели кецове и влюбена в живота усмивка.

Дюс
За тези, които имат завидна фигура за показване, този модел е особено адекватен. Формата на роклята е подсилена и от нейната едноцветност. Тази дреха е подходяща за градински партита или за среща с мъж, който ви вълнува.

Фестивална
Сезонът на музикалните фестивали е отново на мода, а тези събития имат своя собствен дрескод. Тази рокля е инспирирана от бохемския дух на феновете на музиката.

С бродерия
Както стана ясно по-горе, бялата рокля е една от любимите емблеми на лятото. Представете си колко по-романтична би могла да бъде, ако към нея се добавят няколко шевици. Ако заложите на сините бродерии, то със сигурност ще се пренесете в света на филма „Мама миа“, сниман сред синьо-бялото на остров Скопелос. Мокасините с цвета на морето също имат място сред фешън аксесоарите на този сезон.

снимки: http://allwomenstalk.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене