Какво означава, ако кървите по време на секс

снимка: Pixabay

Ако има едно нещо, което никога не изглежда толкова страхотно, както е във филмите, това е сексът. Холивуд приповдигна неговата изящност до такава степен, че повечето хора, които са неопитни в него, са склонни да мислят, че той винаги се случва по мед и мляко. В действителност сексът е пълен с всякакви неловки, а понякога и с някои гнусни моменти.

Понякога се получава единият от партньорите да пръцне неволно. Друг път ерекцията пък ще предаде господина, а нерядко и двамата се озовавате на пода от прекалено търкаляне в кревата.

Случва се и кървене по време на секс. Това е нещо, което се случва на всяка жена поне веднъж в живота й. Има няколко причини за появата на този дискомфорт. Някои са безобидни – като внезапно дошъл цикъл или загуба на девственост, но има и такива, които не бива да подминавате с лека ръка.

1. Вашите усилия да имате бебе се изплащат

Когато оплодено яйцеклетка се закрепя към стените на матката, е възможно да имате имплантационно кървене. То често е само няколко капки кръв, която престава почти незабавно. Ако се опитвате да забременеете, поздравления! Може да сте бременна.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене