Опитайте консервирана храничка за кучета

Кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: Опитайте консервирана храничка за кучета на страхотната цена от 2.39 лв. за брой! Аз я опитах... Беше наистина вкусновата! Препекох си две филийки на тостера и после си ги намазах с кучешка храна. Требва да ви кажем, че на вкус беше по-добра, отколкото пастет например. Оттук занапред смятам редовно да си купувам и да похапвам различни видове кучешки храни. След като веднъж ги опитах, имам сериозни основания да смятам, че някои от тези храни са по-качествени и питателни дори и от продуктите, отговарящи на държавния стандарт "Стара планина". Горещо ви препоръчвам да ги пробвате и вие!

За снимка №2: Чудех се дали не е малко странно човек да използва щеки за билярд вместо обикновени колци за домати в градината си!? Не би ли се получило по-готино с щеки за ски например!

За снимка №3: Традициите винаги трябва да се спазват, милички дами и господа! Ето защо и в този брой публикувам нова серия от готини забележки от училищен дневник! Изпълненията на днешните ученици продължават да ме изненадват приятно и аз не преставам да се възхищавам на изцепките им. Всичко това ме кара да вярвам, че светло бъдеще очаква планетата Земя!

За снимка №4: ВИП кифла?!?Всъшност проблемът на повечето кифли е именно, че искат обезателно да бъдат ВИП... Колкото и да се стараят обаче, те винаги ше си останат едни обикновени кифли, които струват не повече от 90 стотинки. Тъжно, а!

За снимка №5: Тук виждаме още една хитова табела, заснета в супермаркет! Според нея можем да закупим "Акочистител" за 1.39 лв. Досега никога не бях чувал за подобен продукт, но когато се заинтересувах, открих, че акочистители наистина се продават. Те представляват модернизиран вариант на тоалетната четка. Разликата помежду им се състои в това, че акочистителят работи с батерии и е автоматизиран. Неговата четка се върти по посока на часовниковата стрелка с високи обороти и по този начин лесно и бързо отстранява кафявите петна, останали по тоалетната! Отличен продукт за посерковци като мен!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене