Дай Боже, 6

Кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: Има ли смисъл от подобна рампа и кой идиот я е направил така?! Доколкото разбрах, въпросната снимка е щракната в Асеновград... По всичко личи, че общината там полага "сериозни грижи" за удобството при придвижване на майки с колички и хора с увреждания. Ако беха се сетили да иззидат и едно малко бордюрче в началото на рампата, щеше да е още по-удобно...

За снимка №2: "Дай Боже, 6" - изписването на подобни реплики, които целят да омилостивят проверяващите учители, стават все по-редовна практика в родните училища по време на изпити и контролни работи. Свикнали с тази тенденция обаче, учителите не се поддават на манипулациите и безскрупулно поставят реални оценки на изпитваните, както е и в случая. И тук отговорът на проверяващото даскалче е повече от класически: "Бог брои само до 5."

За снимка №3: Имам основателна причина за съмнения, че един от автобусите на българския отбор по футбол е бил саботиран от страна на конкурентен отбор. Рейсчето е било заключено със скоба, за да не може националите ни да стигна навреме до летището в София, където е трябвало да хванат полет за Бразилия. Там е щяла да се състои контролна среща с бразилския национален отбор. Убеден съм, че бразилците са се уплашили от нашите момчета и за да предотвратят позорна загуба, са прибегнали до този долен саботаж... Това подло деяние обаче няма да сломи нашия шампионски дух! Помнете ми думите - през следващите няколко години България ще стане и европейски, и световен шампион по футбол!

За снимка №4: С невероятно голема радост имам удоволствието да ви съобща, че отново в рубриката SEIR.BG ще можете да видите традиционната поредица със забележки от училищни дневници. Ето и поредната, която гласи: "По време на контролно в класа се пуска сълзотворен газ и се проваля часът." По-добре сълзотворен, отколкото органичен, бих казал аз...

За снимка №5: Внимание! За неправилно паркиране пред чужд гараж вече се дава червена точка! При повторно нарушение цялата кола на нарушителя ще бъде изрисувана с неприлични графити, а при трето поредно провинение следва незабавно взривяване на возилото с пластичен експлозив C-4. Наказанията важат и за собственици на S класи, кайени и бентлита!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене