Как да изберем пола според фигурата си

Снимка: Pixabay

Днес много жени не са доволни от фигурата си и често се стремят, когато избират различни дрехи, да го правят с мисълта за прикриване на телесните недостатъци. В тази връзка ние решихме да дадем някои насоки в избора на поли според фигурата и да споменем модерните днес видове, вариантите за тяхното съчетаване и отговорите на други интересни въпроси.

Как да си изберем пола според фигурата си

Днес полите са незаменима част от гардероба на всяка съвременна дама и предимно ни служат в случаите, когато не ни се облича рокля, но все пак искаме да запазим женствеността и елегантността си. От друга страна, подобна дреха може да е идеалното средство за прикриване на недостатъците на тялото и по този начин да сме по-уверени, когато сме сред околни хора. За да разберем коя е подходяща за фигурата ни, нека ги разгледаме поотделно:

- поли молив - позволява подчертаване на бедрата при слабите крака, но не е подходяща за жените с широк ханш. Често са предпочитани за офиса и корпоративния дрескод;

- тип лале - създава контрастен елемент между тялото и бедрата, правейки талията по-широка, което не е подходящо за ниските жени;

- тип ту-ту - уголемява бедрата и не е подходяща за пълните и пищни дами.

Кои са модерни

Голямото разнообразие днес може да обърка избора на всяка дама, която иска да е ефектна и със съвременен модел, с който да се чувства удобно, елегантно и стилно. Сега ще дадем някои примери за по-добра ориентация при подбора. Изключително популярни типове дамски поли днес са кожените асиметрични и дънковите модели, подчертаващи красивите крака и телесни форми, правейки силуета да излъчва цялата си прелест.

Изключително предпочитани са и плисираните поли, които за ежедневно ползване са невероятно решение, придаващо страхотна и елегантна визия. В същото време, те Ви дават нужния комфорт и свобода на движението, в комбинация с приятно естествено проветрение през горещините. Асиметричните решения пък ще Ви позволят да покажете красивите си крака и да придадете доза представителност и атрактивност в образа си.

С какво можем да я съчетаем

Една от хубавите черти на дамските поли е това, че могат да се комбинират с голяма асортимент от други видове дрехи. Често съчетавани са с различни типове пуловери, тениски и дамски аксесоари. При нужда от придаване на корпоративен стил е достатъчно обличането на риза с елегантно сако, а за ежедневието или при срещи с приятели и познати е достатъчно носенето на различни видове пуловери при студено време или тениски при горещо.

За да изглеждате топ по всяко време, без значение дали сте навън сред приятели и познати или обичате да си стоите вкъщи, но да сте стилна и женствена, важно е правилно да правите своя избор, а вече това не е проблем за Вас, така че възползвайте се!

Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене